Després de mesos d'especulacions, una demanda de paternitat, i moltes especulacions, Bertín Osborne reconeixia el fill de Gabriela Guillén, el seu sisè fill a 69 anys. Una trama que començava fa més d'un any, uns mesos que han estat un complet malson per al presentador espanyol. La premsa el perseguia amb preguntes que no volia respondre, i a més a més, es contagiava d'una covid crònica que el feia desaparèixer per complet del focus mediàtic. No tenia edat per exercir de pare, però tenia la responsabilitat d'afrontar les conseqüències de ficar-se al llit sense prevenció. Finalment, no li ha quedat més remei, s'avançava a la prova del ridícul amb un comunicat on assumia la seva responsabilitat, pensava que així aconseguiria posar punt final a tot l'enrenou. El que no sap és que tan sols acaba d'arrencar una nova temporada d'aquesta telenovel·la. 

Bertín Osborne, després del comunicat sobre la seva paternitat / GTRES
Bertín Osborne, després del comunicat sobre la seva paternitat / GTRES
Gabriela Guillén / GTRES
Gabriela Guillén, eufórica després de les paraules de Bertín Osborne / GTRES

"Bertín Osborne ha querido hacer público hoy el compromiso de dar el futuro para el bebé que dio a luz Gabriela Guillén hace cinco meses (...) Bertín Osborne ha querido hacer público hoy el compromiso de dar el futuro para el bebé que dio a luz Gabriela Guillén hace cinco meses" Aquest fou el seu perdó públic a la mare del nadó. Unes paraules que van conquistar a Gabriela Guillén, li havia donat la raó i no podia estar més orgullosa. Es tancava una trama sobre la paternitat, però s'obria una altra a noves preguntes i incògnites sobre la criatura, la qual està totalment protegida de la premsa. CHANCE enxampava a la jove passejant amb el seu nadó després d'un dia de compres, i li preguntava per la pròxima data clau: el bateig. Un esdeveniment familiar on hauria d'assistir el cercle més íntim de la criatura, com el seu pare. Però durant l'afusellament de preguntes, Gabriela Guillén patia un contratemps que requeria ajuda. Atents.

Gabriela Guillén / GTRES
Gabriela Guillén anant de passeig amb el nadó / GTRES
Gabriela Guillén / GTRES
El bebè de Gabriela Guillén i Bertín Osborne  / GTRES
Gabriela Guillén / gtres
Gabriela Guillén, amb una amiga i la criatura, anant a passejar / GTRES

Com en totes les vegades que l'enxampen pel carrer, els paparazzis aprofiten tots els minuts per estirar-la de la llengua i intentar treure-li més informació, com és, per exemple, la data del bateig, o tots els detalls sobre el pacte amb Bertín. És aleshores, mentre Gaby intenta esquivar totes les preguntes i respondre amb cautela, "Si es que, lo que te digo, si voy a estar desmintiendo todo, imagínate, o sea... O sea, no, no , no tiene, no"  El millor de tot arriba al final, just quan s'acomiada de la premsa per entrar al seu edifici, i s'adona que anava carregada fins dalt. Una motxilla enorme, el carret amb la criatura i una porta costosa d'obrir, Gaby aproftia el moment per demanar ajuda a la premsa. No tenia cap més opció, era impossible, agafar el cotxet i obrir la porta sola.  Els càmeres, els paparazzis agafant el carret del nadó per pujar-lo al portal, mentre la criatura començava a ganyolar. Un moment que ningú esperava. 

Gabriela Guillén cotxet nadó / GTRES
Gabriela Guillén amb el cotxet / GTRES

Per primer cop, vèiem Gabriela Guillén 'ensenyant' a la criatura de forma privada a la premsa. El rostre del nadó no ha sortit enlloc, però les agències publicaven les primeres imatges de la criatura d'esquena mentre el treia el cotxet, imatges de quan el passejava i gravaven aquesta urgència de la jove. Gaby cada vegada té més confiança amb el focus mediàtic, i ara que Bertín Osborne li ha donat la raó, sap que està vinculada al focus mediàtic per sempre més. Pot ensorrar al presentador espanyol sempre que ho cregui necessari, té el seu punt dèbil, un fill que ha rebutjat. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!