Després de mesos d'incertesa, ja queda menys per treure l'entrellat d'una trama que ha encapçalat totes les portes de la premsa rosa: Bertín Osborne i la seva paternitat amb el fill de Gabriela Guillén."Los tiempos empiezan a cumplirse" asseguraven en exclusiva al programa Y ahora Sonsoles. Tenir un gran llistat d'amigues especials i enredar-se entre els llençols de cadascuna d'elles li ha passat factura, el presentador espanyol presentava un any enrere a la seva gran amiga especial, i acabava el 2023 amb el naixement d'una criatura que ben aviat li cridarà "papa, papa" Tots dos bàndols han tingut ben clara la seva posició: Gabriela l'ha assenyalat com el pare de la criatura des del minut u i Bertín no pensava fer-se'n càrrec fins que la ciència ho demostrés. I ha arribat el moment de posar-ho en mans dels experts. 

Bertín Osborne / GTRES
Bertín Osborne en un dels seus últims concerts / GTRES
gabriela guillen   GTRES
Gabriela Guillén després d'assenyalar públicament a Bertín com el pare del seu fill / GTRES

Gabriela Guillén tornava a atacar de nou assenyalant amb més contundència i seguretat que mai a Bertín Osborne com a pare del seu fill. El cantant de ranxeres, de 69 anys, apareixia en un dels seus últims concerts amb la cavallerositat que sempre el caracteritza, rentant-se les mans de tot el fregat que porta les espatlles  i retroalimentant els rumors amb les següents declaracions: "Haré lo que tenga que hacer y asumiré mis responsabilidades si tengo que asumirlas. Lo he dicho siempre y lo mantengo. No voy a hablar más del tema."  Bertín, calienta que salesLa premsa i els espectadors d'aquesta telenovel·la estant expectants per poder desenllaçar aquesta trama, i finalment, ha arribat l'exclusiva sobre les famoses i escandaloses proves de paternitat. 

Y ahora Sonsóles tenia preparada la gran notícia durant la tertúlia del cor, Beatriz Cortázar. “Los tiempos empiezan a cumplirse. A mediados del mes de junio ella está emplazada para comenzar las pruebas de ADN. Ella ya ha recibido esa fecha y el sitio es en Madrid. Él todavía no lo ha recibido. Primero lo recibe la madre y luego la recibirá Bertín Osborne (…) Si Bertín no la ha recibido no va a tardar" una informació que li hauria proporcionat la mateixa Gabriela Guillén i  significa que l'assumpte està a punt de resoldre's. "La demanda se presentó en la localidad donde tiene la finca Bertín Osborne, en Sevilla, pero es en Madrid. Se cotejarán todas las pruebas y se verá con todos esos resultados si Bertín es el padre del hijo de Gabriela”  Bertín tremola, és el seu torn

El nadó ja té cinc mesos i aviat començarà a gatejar per tots els racons de casa, a poc a poc, anirà creixent i amb ell, arribaran les primeres paraules. El problema arribarà quan aprengui la paraula papa, i s'adoni que aquesta figura no existeixi. Bertín Osborne ha admès que, en cas que les proves d'ADN demostrin la seva paternitat, es farà càrrec de les seves responsabilitats econòmiques, però en cap cas vol exercir com a pare, li enviarà la paga reglamentària i adeu. Ben seguir que un any enrere, quan posava amb la seva amiga especial, no s'esperava que la seva 'amistat' s'acabés amb un nadó entremig. Tot i això, Bertín Osborne sabia on ficava la pota, i ara s'ha d'enfrontar a unes conseqüències que li duraran de per vida. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!