François Gallardo ha tornat. El mític tertulià dels programes de Josep Pedrerol torna a casa seva, a les tertúlies més amables d'Albert Lesán, ara a 8tv. El programa Rondeando fa un fitxatge sonat dels que donarà exclusives, bombes i apareixerà als digitals. El primer dia es va notar l'audiència: l'emissió nocturna de Rondeando va fer un 2,1%, el programa amb més share de la cadena, i supera el de l'altra tertúlia en català, Onze al canal Esport 3 de TV3, que es queda en un correcte 1,6%.

françois gallardo 8tv

François Gallardo ha tornat, 8tv

Gallardo no va decebre. L'agent de jugadors viu a Sabadell i es va deixar anar donant la notícia que deixa en ridícul el tic tac de Pedrerol, que porta mesos dient que Kilian Mbappé fitxa pel Reial Madrid de manera imminent. La realitat és que des de fa 2 mesos el jugador francès, de la mateixa nacionalitat i conegut de Gallardo, és lliure contractualment i no ha fitxat pel Madrid, que es desespera. I ara amb més raó.

François Gallardo: "No hay ninguna posibilidad ni opción que Mbappé fiche por el Real Madrid este año, no existe esa opción, ya pueden decir lo que quieran. El Madrid se está poniendo nervioso y le ha comunicado que si no firma ya se le marcha el tren. Va a firmar la renovación con el PSG de 2+1, dos años más uno. Con una cláusula para poder salir el 2023". Pam. El Madrid sense res. Mbappé de blanc, sí, però de blanc PSG:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Una notícia que farà mal i que Gallardo ha revelat a la competència del seu exprograma, El chiringuito, del que va sortir malament. Albert Lesán no va defugir la polèmica amb el tertulià, acusat d'estafa. Gallardo va reconèixer que ha passat per la presó perquè el jutge el va imputar per estafa i com que Gallardo estava malalt no es va poder presentar al judici.

Gallardo: "Es verdad fui a la cárcel dos meses, el motivo no es por estafa sino porque he estado 3 años enfermo, de vértigos y mareos, no podía ni conducir, y no pidía presentarme a los juicios, y vinieron los mossos a buscarme para poder presentarme a juicio. No me han condenado por estafa, me han absuelto porque la parte contraria que me acusó reconoció que jamás hubo estafa".

Gallardo: "No es verdad que yo cobrara entrada a los espectadores de El chiringuito y por eso Pedrerol me echó. Tenían envidia de mí porque iba a Zapenado y al Chiringuito, yo era el tertuliano más mediático y molestaba. Hubo otro tertuliano que pidió no coincidir conmigo, los jueves. Me han utilizado y me he sentido arrastrado. Llegaron a decir que era peluquero y vendía droga en la peluquería. Que bebía hasta el agua de las plantas. Todo falso. Yo traje al Betis a Nabil Fekir, soy representante de jugadores".

lesan gallardo 8tv

françois gallardo movil 8tv

Gallardo i Lesán al plató de 8tv

Acaba el programa i François Gallardo ja està agafant trucades de mòbil per aconseguir més notícies. La seva presència és magnètica, com mira a càmera, es recol·loca les ulleres blanques, assenyala amb el dit i deixa a anar la bomba. Ara afegeix una novetat a la frase que repeteixen milers d'espectadors: "Y sino, desmiéntemelo. Fin. Boom". Molt televisiu, un gran fitxatge de 8tv. Fin. Boom.