El xou de Ciutadans els darrers dies ha esgotat la paciència dels més serens. Alguns exemples: la manifestació anticatalana a la plaça Colón de Madrid, de bracet de Vox i del PP; l’excursió del partit taronja a Amer, per netejar de llaços grocs els carrers del poble; i els insults d’Inés Arrimadas al president Torra, que lamenta que Ciutadans es dediqui a recórrer pobles i ciutats buscant la confrontació amb els veïns.

ELNACIONAL ciutadans amer carles palacio

Carles Palacio

Fart de polítics incendiaris, que treballen per escalfar l’ambient i evitar qualsevol sortida al conflicte, tot plegat per una pila de vots, el periodista Francesc-Marc Álvaro esclata contra Ciutadans i els diu el nom del porc: “Oportunistes, piròmans, cunyadistes, inadaptats, ressentits...“. Remarcant que alguns dels que ara militen a les files del partit d’Albert Rivera, no fa gaire formaven part del partit xenòfob i ultradretà Plataforma per Catalunya.

Ja fa mesos que Twitter va decidir permetre que els seus usuaris s’esplaiessin a gust, si volien, i va ampliar la capacitat dels tuits, de 140 a 280 caràcters. Si en Francesc-Marc Álvaro tingués l’opció d’afegir més coses en una sola piulada, la llista d’improperis seria molt més llarga.