El dia de la Hispanitat, de la Raza, del Pilar, d'Espanya... Molts noms per una data assenyalada en vermell al calendari de toreros i cantants de copla: el 12 d'octubre. Enguany Tabàrnia vol omplir una cruïlla de l'Eixample d'unionistes i els cita davant la Pedrera divendres a les 11 del matí. Com que no tenen massa poder de convocatòria, després del fiasco d'Albert Rivera aquest cap de setmana a la Plaça Sant Jaume, supliquen ajuda i l'han trobat lluny, a Sevilla. Els andalusos tenen eleccions convocades per d'aquí poques setmanes però a dos votants sevillans els preocupa més Tabàrnia. José Manuel Soto ha retuitat un vídeo del seu amic Fran Rivera on anuncia que seran a Passeig de Gràcia/Provença davant de Gaudí:

Un torero dins una plaça on mata toros convocant a la mani unionista a 1000 km de distància: "Por la unidad de España debemos de estar todos lo que podamos el 12-O en Barcelona y luchar por nuestros paisanos". Música de Piratas del Caribe, rètols de "España te necesita", terminologia bèl·lica i una altra arenga de José Manuel Soto "Que todo el que pueda asista el Día de la Hispanidad a Barcelona... ¡Viva España!". Per rematar apareix el ministre d'esports de Tabàrnia Tomás Guasch i un rètol de "Sánchez, elecciones ya!", lema de Ciutadans. El tuit és d'un regidor del partit d'Arrimadas a Sant Boi. El poti-poti és una escudella d'espanyolisme que sembla un gag del Polònia. El públic no sap si riure o deprimir-se:

Reforços deluxe per un 12-O que cau en divendres. Tenen por que els tabarnesos marxin tres dies de festa com uns vulgars traïdors a Espanya.