El tsunami que fa uns dies que s'ha instal·lat al Barça, amb el burofax de Messi al club que incomprensiblement, encara presideix Josep Mª Bartomeu, ha agafat tothom amb el peu esquerre. Des que es va saber que el millor jugador de la història del futbol, i per tant, també del club blaugrana, vol plegar (Guardiola l'espera amb els braços oberts a Manchester), el terratrèmol que s'ha originat a Can Barça ha trencat l'escala de Richter. Els culers anem passant aquests dies com podem, veient com s'enquista la situació i maleint que la directiva hagi fet que a algú com Messi, se li inflessin tant les pilotes d'or fins el punt de voler marxar del club de la seva vida. 

messi pique @3gerardpique

Piqué i Messi (@3gerardpique)

Aliè a tota la tempesta que sobrevola Barcelona, o sent plenament conscient, hi ha un company de vestidor que està passant aquests dies en un paradís molt més calmat i serè. Gerard Piqué, un dels capitans del Barça, cridat a ser peça important la pròxima temporada després de parlar amb Ronald Koeman, ha marxat uns dies a carregar piles amb la seva família. Ell, Shakira i els seus dos fills s'han relaxat a les illes Maldives tal i com ha fet saber la parella a les xarxes socials. Imatges envejables d'unes platges idíl·liques en mig de l'Índic. Un horitzó de color blau amb el qual Piqué i Shakira han caigut rendits. Aigues cristal·lines, sorra finíssima on trobar-hi crancs petitets i el lloc més espectacular on gronxar-se.

shakira pique maldives

Piqué, Shakira i els fills (3gerardpique)

shakira columpios

La cantant colombiana agraeix l'atenció rebuda aquests dies a l'exclusivíssim resort de luxe on s'hi han estat, el Waldorf Astoria Maldives, a Itaafushi Island, a l'atol de Malé Sud. Un dels més importants de la zona, un cinc estrelles ple de viles individuals que tenen uns preus que superen els 1.200 euros la nit. Un complex ple de restaurants, spa o centres de busseig per gaudir de les parets de corall de l'aigua.

waldorf5

@waldorfastoriamaldives

Un emplaçament espatarrant, on els Piqué - Mebarak segur que han desconnectat de la voràgine de Barcelona dels darrers dies. Un paradís en forma de piscines de somni, terrasses impossibles i les millors vistes després de fer-se una capbussada:

waldorf4

waldorf11

waldorf9

waldorf7

waldorf12

waldorf10

waldorf8

waldorf6

waldorf5

waldorf3

waldorf2

waldorf

@waldorfastoriamaldives

Messi vol deixar Barcelona... Veient aquestes fotos, el més normal seria que Piqué tampoc volgués tornar.