La família de Mediaset creix. Dos rostres coneguts com són Miquel Valls i Mayka Navarro gaudeixen des de ja de Lolo, el nou membre de la seva família. No, Mayka i Miquel no són parella i, per tant, no han tingut a un fill. Són molt amics i és per això que han decidit tenir un gosset junts, al qual el cuidaran com si fos el seu fill. Lolo ha arribat a les vides de la reportera de successos i del presentador de 'Cuatro Al Día' per alegrar-los una mica més l'existència: Valls i Navarro ja l'acaricien diàriament i li donen menjar de gosset. També el renten, el posen a dormir i el treuen a passejar. Lolo està encantat, ja que a més dels seus amos, té més família.

WhatsApp Image 2023 03 16 at 13.13.41
Lolo gosset

I és que Lolo té germans gossos i pares gossos. És el fillet de Simón i Lola, que el van parir i és el germà de Roma. Si les mascotes tinguessin cognoms, Lolo seria Lolo Valls Navarro. Destaca pels seus ullassos en el post que ha compartit Miquel, el qual ha etiquetat Mayka a la instantània: "Em dic LOLO. Soc el fill de Simón i Lola. Germà de Roma. Avui fa un mes que vaig néixer. Encara estic amb la meva família a Barcelona però aviat viatjaré a Madrid. Benvingut a casa! T'estimarem molt".

Fotos exclusives

Des d'EN Blau hem pogut aconseguir més fotos de Lolo. Els redactors ens hem quedat embadalits veient les publicacions d'Instagram, però ja ens hem inclús fos quan ens han arribat imatges dels dos periodistes posant amb Lolo... i Lola. I és que Lola, com diem, és la mare de Lolo i ja era la mascota de Mayka:

WhatsApp Image 2023 03 16 at 13.12.47 (2)

Miquel Valls, Mayka i Lolo
WhatsApp Image 2023 03 16 at 13.12.47 (1)
Miquel Valls, Mayka i Lolo

Mayka tenia Lola a casa seva i aquesta va donar a llum Roma i Lolo en un part improvisat, assistit per l'interiorista Txema Ruiz Pueyo. D'això en fa tan sols quatre setmanes. A Instagram, Mayka va compartir aquesta foto:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mayka Navarro (@maykita)

... i comptava amb aquest comentari de Miquel:

Miquel Valls comentari Instagram
Miquel Valls comentari Instagram

El que no sabria l'exreporter d''El Programa d'Ana Rosa' és que, tan sols uns dies després, acabaria sent el (co) amo de la mascota. Així posa el presentador català amb Lolo, molt feliç:

WhatsApp Image 2023 03 16 at 13.12.47
Miquel Valls i Lolo

Els comentaris del post de Miquel són pur amor, a més. No tan sols Mayka reacciona a l'espaterrant imatge, sinó altres VIPs del panorama televisiu. Carlota Corredera, Mateo Vergara, Adela González, Laura Fa, Ana Terradillos o el xicot de Miquel David Valldeperas deixen els seus emojis als comments. Nosaltres també deixem el nostre, fantàstic. Gaudeixin del nou membre del clan Navarro-Valls:

WhatsApp Image 2023 03 16 at 13.14.21

El vincle amb Bibiana Fernández

L'amistat arrelada entre Mayka Navarro i Bibiana Fernández és més que sabuda. És per això que la de Badalona recordarà sempre el 13 de febrer de 2023. Va ser la data en la que van néixer Roma i Lolo, però també la de l'aniversari de Bibi. "Néixer el mateix dia que Bibiana Fernández imprimeix caràcter", ressalta. Sí, i més si els teus amos són la Mayka i el Miquel. Petonets canins per a Lolo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mayka Navarro (@maykita)