La periodista catalana Carme Chaparro està allunyada del focus mediàtic preparant més programes de Mujeres al poder, després de retirar-la de les emissions en directe de dilluns a divendres de Cuatro al día. Pels qui la vulgueu seguir de moment, podeu recórrer al seu Instagram personal. La Carme és periodista però també escriptora de llibres d'èxit i una influencer propera a la gent.

En la seva darrera publicació, molts li retreuen que s'ha operat la cara i està perdent la seva expressió natural. No és la primera vegada que li comenten però aquesta vegada, la catalana no ha pogut més i ha contestat als qui l'han assenyalada: "Si sense operar-me estic així, amb aquests pòmuls, pell i ulls... Imagina't si arribo a passar per quiròfan!". I emplaça als seus seguidors a aturar-la quan la vegin pel carrer i comentar la jugada en directe: "No em molesta per res els comentaris. De debò, la propera vegada em pares i parlem. Una abraçada".

Captura bona

Captura resposta carme

S'ho pren amb humor. El motiu de malpensar de la Carme? Aquesta foto, jutgin vostès mateixos.

Carme Chaparro ultima foto

Chaparro nega qualsevol operació estètica però també existeixen els filtres de les fotografies. Ella fa cas omís i insisteix que aquesta és la seva bellesa natural. Si comparem la imatge amb la que projectava uns anys enrere a la televisió, s'ha de reconèixer que, com el bon vi, millora amb el temps. Aquí teniu la relació consecutiva de tres imatges seves: la primera a la dècada dels 90, la segona l'any 2007 i una d'actual.

Carme Chaparro antiga

2007 2008 Carme Chaparro

Actual Carme Chaparro

Els usuaris insisteixen amb què no els enganya i reiteren que ha de deixar de passar per quiròfan i tunejar les fotografies i li pregunten: "A què venen aquests filtres? No els necessites", "Si les persones comencen a retocar-se queden molt lletges", "La veritat és que tens una cara molt estranya" o "Només fa falta buscar una fotografia teva de fa set anys per veure que tenies alguna arrugueta".

Comentari 1

Captura 2

Captura 3

Captura 4

 

La seva bellesa, per dins i per fora, és immensa. No la deixis perdre, Carme!

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat