Ellen Page és ara Elliot Page. L'actriu nominada a un Oscar per June ha culminat el procés per ser un home. El moviment LGTBI està d'enhorabona perquè la indústria del cinema ha entès que les categories d'actor/actriu estan en desús. Interpreten papers masculins o femenins però cada intèrpret es defineix com vol. Mentre a Espanya el PSOE fa el ridícul bloquejant la Llei trans de Podem, el món segueix funcionant. I Elliot Page ha volgut mostrar-se sense roba, a la piscina, per comprovar que el procés d'hormones i cirurgia ha estat un èxit:

elliot page TUIT

elliot page IG

Elliot Page a Instargam

L'actor de 34 anys es mostra com és ara: feliç. En bermudes deixant a la vista el tors masculí, i molt musculat amb abdominals de ferro, que demostra que la masculinitat o la feminitat són convencions i després hi ha la realitat. Escriu: "Trans bb’s first swim trunks trans joy trans is beautiful". El primer bany de l'any amb el seu cos d'Elliot. Trans és maco, diu l'actor canadenc. 2,5 milions de likes en 15 hores. Tothom feliç, com ell. La imatge d'Ellen Page mai no morirà, sempre quedaran les seves pel·lícules, però ara el nou actor promet ser igual de bo en pantalla.

Ellen `page GTRES

Elliot quan era Ellen Page, GTRES

elliot page emma porter, IG

Ellen i la seva dona Emma, Instagram

Elliot es va casar amb la coreògrafa canadenca Emma Portner, de 26 anys. Des de la polèmica a Espanya pel premi Ondas com a millors actrius a les dones trans de la sèrie Veneno les categories s'han trencat. Si no existeix una categoria de millor directora i una altra al millor director potser és l'hora de canviar i lliurar el premi a millor interpretació, a seques. Gràcies per obrir les ments, Elliot. Page passa la pàgina.