Pilar Rahola no amaga res: el que pensa, el que li agrada, les persones que estima... i l'edat que té. La viquipèdia no enganya: nascuda  el 21 d'octubre de 1958. Als 62 anys ha repassat l'àlbum de fotos i fa un regal als seus 100  mil seguidors d'instagram, una xifra descomunal. Si a twitter i Youtube trobem una Pilar combativa, a Instagram és un oasi de tranquil·litat: la família, les celebracions, els paisatges. I de sobte, Rahola amb 22 anys:

A instagram la segueixen tots els que l'estimen, cent mil!, per veure fotos de la part maca de la vida. La mare, el marit, els fills, els nets... O Rahola de jove, soltera, en "l'etapa mexicana". Quan era una jove Llicenciada en Filologia Catalana i veia món. Era l'any 1980, Jordi Pujol acabava de guanyar les primeres eleccions. Catalunya era un esclat de catalanisme i voluntat de ser país. I la Rahola estava com l'època: esplèndida.  

instagram rahola

"Guapa, divina, Scarlet O Hara...". Milers de likes en poques hores. A la Pilar li agrada el Nadal. L'època de recapitular. El seu instagram és un àlbum de fotos que mai s'esgrogueeixen. Rahola amb 15 anys:

 Atents a l'imprescindible Instagram de Rahola. És a punt de fer 100 mil seguidors i la farà grossa. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat