En un país com Espanya, que es caracteritza per no tenir, que diguem, la millor classe política del món, destaca per demèrits propis un Pablo Casado que ha confós fer oposició al govern amb fer el ridícul. Perquè en lloc de fer crítica, de pensar alternatives, de fer propostes polítiques, el líder del PP perd una quantitat de temps inhumana en fer el paperot i retratar-se amb cara d'intensito, o fent-se fotos de cara a la galeria perquè li riguin les gràcies els seus i li diguin quin gran líder que és.

casado lavabo

@pablocasadoblanco

Impossible superar la demencial foto del lavabo amb cara de restret mirant-se al mirall compungit. Lluny, però digna de menció, queda la seva foto amb el seu palmero major, Teodoro García Egea, tots dos mirant amb una bandera espanyola a mig pal. Perquè no hi ha res més penós, grotesc i de vergonya aliena que fer-se l'afectat. O millor dit, que fer ostentació d'afectació i dolor.

casado bandera egea

@pablocasado_

Tots estem tristos, colpits, commoguts i emocionats per les víctimes mortals que està deixant el coronavirus. Qui més qui menys ha viscut de prop, o coneix algú molt proper, a qui la pandèmia ha provocat la mort. Molts viuen amb el dolorós record d'algú que ja no hi és. Però que un polític, un líder polític, es dediqui a fer-se fotos per demostrar la pena que té, és un exercici tremendament gratuït, i fins a cert punt, obscè.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En homenaje a los fallecidos durante la pandemia del COVID19.

A post shared by Pablo Casado (@pablocasadoblanco) on

Una foto que ha fet saltar bona part de la xarxa:

-pablinesangonga: Mejor que os dejéis de tanto postureo y empecéis hacer algo por vuestro país y los españoles, eliminando duplicidad de cargos, dietas, coches oficiales y demás privilegios, reduciendo los políticos a la mitad o menos, cuidando y respetando a los que realmente están a pie de cañón siempre.

-mariafchataing: No queremos homenajes, queremos oposición de calidad

-marcosjfiorinim: Si de verdad los quieres honrar, haz lo q tienes q hacer q no es solo posar para las fotos

-eusinia16: Se hace más en el silencio que en el postureo crees que solo os da pena o lo sufrís vosotros somos muchos que lo sentimos y apoyamos a todas las personas con la perdida de sus familiares y en ello me incluyo yo deja de vivir a cuenta de las víctimas x favor gracias

-lola_2965: Muchos palabritas y mucha foto eso es lo que haceis y cobrar chuposteros

-mery.c.b: Fotos es lo único que os gusta en época de gente sufriendo y muriendo indignación con estos políticos que nos gobiernan y con los que hacen oposición

Lamentablement, la crisi del coronavirus estan deixant moltes fotos amargues per al record... I a alguns els està deixant retratats.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat