En la foto que il·lustra aquesta peça hi ha alguna similitud i alguna diferència entre les dues protagonistes. Les dues van de negre, les dues llueixen un gran somriure, les dues comparteixen emissora de ràdio. Però una està sobre fons negre, l'altra, blanc; una surt sense ulleres, l'altra, amb; una té els cabells negres recollits amb una cua; l'altra, cabellera al vent amb el seu emblemàtic color taronja. Laura Rosel i Elisenda Carod. Elisenda Carod i Laura Rosel. Companyes a Catalunya Ràdio, l'una amb El matí de Catalunya Ràdio, l'altra amb L'Apocalipsi. I ara, unides per una foto que ha fet esclatar el cervell als seus seguidors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by laurarosel (@laurarosel)

Tot ha vingut per un tuit publicat pel programa de la primera, on s'emplaça els oients i els seguidors a xarxes a reconèixer qui és qui amb un parell de fotos que acompanyen. Dues imatges de les dues comunicadores quan ni somiaven en sortir cada dia davant d'un micro amb l'escuma de color groc a l'emissora de la Diagonal. Dues fotos de ben petites, cadascuna a casa seva, on, curiosament, apareixien idèntiques. Vestides com?... Disfressades del mateix personatge, un dels més estimats pels més menuts, un dibuix animat meravellós: la Barrufeta.

la barrufeta

La Laura i l'Elisenda tenen si fa no fa la mateixa edat. D'aquí que deurien coincidir en el temps durant algun Carnestoltes. I les casualitats han fet que tant a casa dels Rosel com a cals Carod, recorressin a la mateixa disfressa. Les mateixes malles o pantalons de color blau, les mateixes mànigues del mateix color, el mateix vestit blanc, a joc amb el característic barret, i la mateixa perruca rossa ondulada. El súmmum ha estat veure com cap de les dues anava amb la cara pintada de blau, però sí amb unes galtes pintades de color vermell. La mateixa ràdio juga a l'equívoc sense aclarir quina és la de l'esquerra i quina la de la dreta:

De seguida, allau de comentaris a la xarxa amb conclusions contràries:

Fins i tot hi ha sucat pa una de les protagonistes per ampliar la juguesca:

Sigui qui sigui cadascuna, les dues fotos ens barrufen. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat