Potser hi ha parelles igual d'enamorats que ells dos. Potser hi ha parelles immensament felices d'estar l'un amb l'altre i de formar una família. Però el que segur que no hi ha és una parella d'enamorats tan sans i tan amants de l'esport de muntanya com ells. Kilian Jornet i Emelie Forsberg. Els dos són dos dels millors corredors de muntanya del món, els dos pugen els cims més alts, els dos escriuen les seves experiències viscudes en paratges impressionants on només hi arriben els més preparats. I ara, els dos han tornat a coincidir a l'hora d'anunciar una notícia meravellosa.

kilian i emelie muntanya2

Emelie Forsberg i Kilian Jornet (@tinaemelie)

kilian i emelie muntanya

Emelie Forsberg i Kilian Jornet (@tinaemelie)

kilian i emelie muntanya i filla

Emelie Forsberg i Kilian Jornet (@tinaemelie)

kilian i emelie muntanya i filla2

Emelie Forsberg i Kilian Jornet (@tinaemelie)

Perquè Jornet i Forsberg, que ja tenen la petita Maj, nascuda fa un any i mig, tornaran a ser pares. El català i la sueca han triat una foto preciosa d'ells dos, amb la seva filla i el seu gos, en mig d'un bosc, per anunciar al món la bona notícia. Però si ell ha acompanyat la imatge només amb uns símbols de la família, el gos i un altre nadó, ella ha estat una mica més explícita, acompanyant la foto amb un text emocionant i emotiu: "Woooohooo esperem un altre petit! Déu meu, he estat cansada, però ja m'imagino què bé ens ho passarem en les nostres aventures a la muntanya. Aviat estaré a mig camí, ja començo a sentir-me millor".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👨‍👩‍👧🐕...👶

A post shared by Kilian Jornet (@kilianjornet) on

Felicitats a la parella. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat