Aquests temps que ens està tocant viure han generat una nova manera d'anar pels llocs. Les mesures de seguretat i higiene pel coronavirus han fet que la nova normalitat vingui acompanyada de mascaretes per tot arreu, de distàncies de seguretat i de segons quines restriccions. Però hi ha coses que no canvien...

Gonzalo Boye Tribunal Suprem captura

Gonzalo Boye

Per molt que haguem de conviure amb una pandèmia i d'extremar les mesures, hi ha coses que continuen sent una bofetada a la cara quan ens les posen al davant. I que ara, amb el coronavirus, s'agreugen i accentuen. El problema és que es permeti que continuïn aquestes imatges sense que els que han de fer alguna cosa, no ho facin. L'advocat Gonzalo Boye acaba de posar el crit al cel pel que ha vist a l'aeroport de Barajas. Una imatge lamentable d'un home dormint (vivint) al terra, en un racó, cobert com pot de cap a peus amb algunes mantes, i amb quatre bosses al costat. Una visió que els polítics no haurien de permetre en cap cas i que malauradament, es repeteix massa sovint a diferents racons del país:

La foto que ha publicat el lletrat ha indignat qualsevol amb un mínim de decència moral:

Molt de cartellet de "Keep your distance", però els que haurien de trencar la distància per fer alguna cosa, no ho fan. Que Martínez Almeida, Díaz Ayuso o qui sigui prengui nota i actuï.