Telecinco ha fet un gir de 180 graus acomiadant i canviant per complet la seva graella de programació. Entre els comiats més impactants, el final de Sálvame ens va deixar a tots amb el cor encongit, una decisió que marcava un abans i un després en la cadena. Però el famós elenc de Belén Esteban, Lydia Lozano, Terelu Campos, Kiko Matamoros, Kiko Hernández i d'altres no foren els únics que marxaven obligats de les instal·lacions. Amb ells, també s'esfumaven de la cadena altres figures emblemàtiques com Alba Carrillo, Nuria Marin o María Patiño. Una llista infinita en la qual cada vegada es van afegint més noms i professionals que se'n van ni més ni menys que amb la competència. Atents

Amb el final de Sálvame, molts dels col·laboradors es van reubicar en altres cadenes, com per exemple Gema López o Alonso Caparrós, els quals estan al programa de Susanna Griso, i d'altres com Lydia Lozano o Terelu Campos van fitxar per la cadena pública. I és que, especialment Radiotelevisió Espanyola, ha vist una oportunitat d'or en tots aquests comiats de Telecinco, la cadena pública fitxava a (quasi) tots els que quedaven desemparats. Des de les dues estrelles de Sálvame fins a Alba Carrillo o Rocío Carrasco. Però aquest 'mercat de fitxatges' no acabava aquí. Fa just una setmana, 'Socialité' s'acomiadava d'un dels seus presentadors, col·laboradors i rostres estrella del programa, Javi de Hoyos, a qui hem vist passar del plor a la rialla en qüestió de dies. 

Javier de Hoyos acomiadat, Telecinco
Javier de Hoyos acomiadat, amb les llàgrimes als ulls /  Telecinco
Javier de Hoyos acomiadat de Telecinco
Javier de Hoyos plorant durant el video resum de la seva experiència / Telecinco

El programa de María Verdoy es renovava completament, col·locant-se en la franja diària des de Divinity, amb un nou presentador, un plató diferent i una imatge renovada on Javier de Hoyos ja no tenia lloc. Ell fou l'únic presentador vinculat a l'univers de Sálvame que quedava. Telecinco va fer fora a María Patiño i Nuria Marin del programa, i arribava el seu retorn. En cap moment aclarien si havia estat ell qui marxava o havia estat la productora que l'havia fet fora. Però el motiu semblava greu, l'equip li preparava un vídeo divertit de la seva trajectòria, però el periodista no podia parar de plorar, unes llàgrimes que li duraven pocs dies.

Javi de Hoyos 'Ni que FUéramos Shh...'   Youtube
Javi de Hoyos, nou fitxatge de 'Ni que Fuéramos Shh...' Youtube
Javi de Hoyos a D Corazón  / RTVE
Javi de Hoyos el seu primer dia a 'D Corazón'  / RTVE

Just aquesta setmana coneixem que es passava al bàndol dels enemics, tornava amb Cornejo a TEN. Però, el que ningú esperava fou l'aparició sorpresa que va realitzar a D Corazón, el nou fitxatge bomba de la cadena pública. Anne Igartiburu i Jordi González el presentaven a plató com el nou col·laborador, el qual estava just al costat de Terelu Campos, una altra ex VIP  de la cadena que recuperaven. Javi de Hoyos s'acomiadava de Socialité entre llàgrimes, però el canvi no li ha anat gens malament. A partir d'ara podrà congeniar les dues coses: entre setmana als desbaratats de Ni que Fuéramos Shh... i els caps de setmana a RTVE. Tot molt ben gestionat. "Mi vida ha dado un giro de 180° esta semana y este es uno de los momentos que no olvidaré nunca. Hoy he comenzado una nueva etapa colaborando en D corazón"

El seu comiat fou un dels més estranys de tots els de la cadena, es passava set minuts sense parar de plorar en veure tots els records de quan fou presentador i dels seus inicis com a reporter. Telecinco li deia adeu, i RTVE li obria les portes, ja ho diu el refrany. Qui riu darrer, riu més bé. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!