Pere Aragonés, president de la Generalitat, i Albert Batet, president del Grup Parlamentari de Junts al Parlament. Dues autoritats del país que han coincidit a penjar als respectius comptes d'Instagram dues imatges clavades: els fills collint tomàquets a l'hort familiar.

Una simpàtica coincidència de dos polítics d'ERC i Junts amb canalla. El primer de pensar-hi ha estat Batet, amb un vídeo del seu fill gran, l'Albert de 2 anys: "Dia 3 ( de vacances): tomaqueres":

albert batet junior ig

Albert Batet júnior, Instagram

El diputat Batet celebra vacances després d'un any pletòric: ha estat pare per segona vegada. El 22 de març naixia a Barcelona la seva filla Valentina. La germana del petit Albert és la segona criatura del diputat independentista i la seva dona Olga. El vídeo és preciós: un nen i un hort, res més català que això.

Tan maco que després el president de la Generalitat ha penjat una foto molt similar al jardí de la casa familiar a Pineda. És la filla única de Pere Aragonès: la Clàudia, que té la mateixa edat que el fill de Batet: 2 anys:

Escriu la màxima autoritat del país, de vacances: "Collint tomàquets amb la millor companyia! 💜🍅". La petita Clàudia ja té una tomata a la mà. Descans a l'estiu, merescut, després d'un any electoral que l'ha fet vencedor.

L'estiu és bona època per Pere Aragonès. La família del president és hotelera. Fa uns dies va visitar un dels establiments de la seva família a Tossa de Mar, acompanyat de la seva dona, Janina Juli i la petita Clàudia. Una bona manera de fer país, del Maresme a la Costa Brava.

pere aragones filla TV3

Pere Aragonés amb la dona i la filla, TV3

Per primer cop una nena petita, la filla del president, entrava al Palau de la mà del MH. Una imatge molt maca que va fer les delícies dels experts en imatge. Naturalitat, joventut, força, tendresa. La Clàudia es va portar molt bé a fora, a la Plaça Sant Jaume i a dins. El pare, orgullós, penjava foto a Instagram a la taula de president amb la nena.

189012952 146537384160094 1570544560823626226 n(1)

El president i la Clàudia, Instagram

TV3 va retransmetre el camí del president, la seva dona i la filla i la presa de possessió. Com a programa televisiu, molt ben realitzat, va ser un èxit d'audiència: 17% i 350 mil espectadors. Un clavell a la pedra de Lluís Companys. Cada detall estudiat i ben realitzat.  

Ara a l'hort, a Instagram tothom el felicita:

-Pere, en senyal-li a la Clàudia que les tomàquets tenen una olor especial.... sempre ho recordarà....

-Bona collita president, i bona amanida 😉😉

-QUE PRECIOSA ESTÀ. A DISFRUTAR-LA. 😍😍, I QUE SIGUI UNA BONA COLLITA

-La casa i l hortet del president Macià! 🙌

Pere Aragonès con el presidente de Junts, ALbert Batet en el pleno del Parlament   ACN

Pere Aragonès i Albert Batet, ACN

És temps de collita, els tomàquets maduren i els polítics es mostren naturals. Històricament apareixien al programa De vacances de TV3. Ara ja no cal, hi ha Instagram. I els fills de Batet i d'Aragonés són com els tomàquets: per menjar-se'ls.