Molt es parla en aquestes últimes setmanes de la suposada traïció de Gustavo, el xofer de María Teresa Campos. Treballa al seu costat des de fa tres dècades, concretament des que es va convertir en la reina dels matins tant a Telecinco com a Antena 3. El seu inseparable company. Ha estat al costat de la presentadora en els seus millors moments, però també en els més dolents. Potser sense ell la vida de la mare de Terelu no hauria estat el mateix. Les seves dues filles estan totalment agraïdes al tracte que rep la seva progenitora per part de Gustavo. De fet, María Teresa Campos ha reconegut en més d'una ocasió que li vol com a una fill. Elles també ho veuen com un germà. Tanmateix, la relació podria truncar-se aquest 2023. El xofer està fart de treballar al servei de la veterana comunicadora i valoraria la possibilitat de fitxar per 'Supervivientes'.

Terelu i el seu germà
Terelu i el seu germà

Tanmateix, Terelu i Carmen Borrego sí que tenen un germà real. O germanastre per ser més exacte. Concretament per part de pare. Un secret que van guardar fins fa molt poc. Pels passadissos de Telecinco era una cosa que se sabia, però a causa del gran poder que exercia anys enrere María Teresa Campos, va aconseguir silenciar-ho.

María Teresa Campos va ocultar durant anys a Terelu i Carmen Borrego que tenien un germà

És l'únic fill home de José María Borrego, el pare de Carmen i Terelu. La comunicadora era coneixedora de l'existència de J.R.M.

Això va succeir el 1996, en l'època de màxima esplendor del clan Campos. María Teresa Campos liderava els matins amb 'Dia a dia'. Carmen Borrego dirigia el programa i Terelu va fer els seus primers passos a la petita pantalla de la mà de la seva mare. Un any després la mare d'Alejandra Rubio va aconseguir presentar el seu propi programa a Telemadrid, 'Amb T de Tarde'. Les dues anotaven grans quotes d'audiència.

Terelu i el seu germà
Terelu i el seu germà

María Teresa Campos va enviduar el 1984, però mantenia una relació estable amb Félix Arechavaleta. Van estar junts 12 anys i Terelu i Carmen ho veien com un pare. Les filles de la comunicadora també es van separar, però van trobar noves parelles i van encaminar la seva vida sentimental. Els anava tot bé, tant al terreny professional com en el personal.

En aquella època María Teresa Campos els revela a les seves filles un gran secret: tenen un germà. La dona de J.R.M va ser l'encarregada de propiciar una trobada entre els tres perquè es veiessin per primera vegada. Aquest home és fruit d'una relació anterior del pare de Terelu i Carmen. Aquestes van accedir a conèixer-lo.

Finalment, tots estan d'acord en sotmetre's a una prova d'A.D.N per confirmar si veritablement J.R.M és el seu germà. Efectivament, les proves surten positives. La relació entre ells es va complicar quan van descobrir que el seu germanastre havia estat condemnat a dos anys de presó, no obstant això, no els va complir per no tenir antecedents.