Hi ha una anomalia en les eleccions de diumenge, un elefant al mig del saló que alguns volen fer veure que no hi és. Es diu Vox i és la ultradreta a cara destapada. Blanquejada durant mesos per PP i Ciutadans a Andalusia i per mitjans poderosos com el Grup Planeta i Atresmedia que els sobrerepresenten als programes de Griso o Ferreras. Va haver de ser la JEC qui els exclogués dels debats recordant que són extraparlamentaris. Però en plena campanya un famós escriptor, guanyador precisament del Premi Planeta, Fernando Sánchez Dragó, ha fet un llibre, amb Planeta, en honor de Santi Abascal.

drago abascal EFE

EFE

En promoció del llibre ultra, entrevistat pel Diario de Sevilla Dragó respon: "He llamado a España, entre otros topónimos, Tontalia, Borregalia o Asnalfabética. Me faltan por lo menos 30 topónimos inventados por mí. Recuerde que no milito en Vox. Santi es un patriota. Yo no. Mi patria son mis zapatos o, como creían los egipcios, mi verga". Dragó treu el seu penis a passejar cada cop que pot, escrivint com va anar al llit amb dues nenes de 13 anys a Tòquio. Una pulsió pederasta que causa repulsió. O quan la periodista Anna Grau, ex de Raül Romeva, va ser la seva companya sexual i va revelar de Dragó que "té unes habilitats sexuals per sobre de la mitjana".

anna grau sanchez drago GTRES

Pedro J Ramírez, Anna Grau, José Luis Garci i Dragó als toros / GTRES

sanchez drago andrea levy gtres

Andrea Levy i Dragó / GTRES

sanchez drago3

Amant dels toros i les menors, acompanyat de dones joves i de dretes com Grau, Levy o Cayetana Álvarez de Toledo. A sou d'Esperanza Aguirre durant anys a la TV. Dragó juga a provocar als 82 anys i fa més pena que escàndol. Tant parlar de penis i ensenya el cul que és com el seu talent per provocar: caigut. L'altra titular de l'entrevista li va al pèl a l'amic d'Abascal: "Prefiero las putas a los hijos de puta".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat