Últimament parlem molt de les ruptures i poc dels casaments. Vam arribar a afirmar fa uns dies que el 2022 és un mal any per a l'amor. Fernando Carrera -famós per ser tertulià, i la seva dona Alba Gómez no comparteixen aquesta afirmació, ni de bon tros. El passat 1 d'octubre es van casar i avui han compartit la primera foto junts. És brutal: aquest és el seu any. L'any de l'amor.

Carrera|Cursa i Rahola FAQS
Carrera i Rahola FAQS

Fernando Carrera es va donar a conèixer fa ja uns quants anys a Catalunya. La seva època d'explosió mediàtica va ser arran dels inicis del Procés, on va començar a col·laborar a les tertúlies de política de TV3 enfrontant-se als pesos pesants de l'independentisme. També professor d'oratòria i analista polític.

Carrera ara treballa a l'Ajuntament de Barcelona i, en el seu temps, va assessorar Manuel Valls per a la candidatura del francès a l'alcaldia de la ciutat comtal. Ara, Carrera s'ha pres uns quants dies de vacances per apartar-se dels mitjans de comunicació i gaudir del clímax del seu romanç. Tertulià recentment al programa d'Onda Cero 'La Brúxiola d'Estiu' o a l'extint FAQS de TV3 on protagonitzava virals cara a cara amb Pilar Rahola, ha canviat les càmeres i els focus mediàtics pels anells de compromís. El passat 1 d'octubre va segellar la seva aliança amb l'Alba, amb qui ja porta uns quants anys de relació. L'enllaç nupcial es va produir a la localitat gaditana de Sanlúcar de Barrameda i va ser tot un èxit. Les fotos seran impagables i imperdibles. De moment només en tenim una, la que ha penjat Fernando, però ell ja avisa: "Gràcies a tots els que vau fer que aquell dia fos màgic. PD: Prometo anar pujant fotos quan les tingui. I si em faig pesat penseu simplement en què ...¡em fa il·lusió compartir-les!". 

Meravellós viatge a Kènia

Ara, l'Alba i el Fernando estan rebent ja les primeres preses en net de les instantànies del dia més especial de les seves vides. Però no les reben amb les dades mòbils, ho fan amb el WI-FI perquè són molt lluny d'Espanya. Es troben a l'Àfrica, on estan gaudint d'una impressionant lluna de mel en un país tan maco com Kènia. Enveja sana.

arrera López (@fercarreralopez)