Ricky Martin és famós per moltíssimes coses: per ser un dels cantants més atractius de tots els temps, pel seu talent a l'hora de moure's a l'escenari o per temacles com La Mordidita o Living la Vida Loca. Però la seva faceta més desconeguda és sens dubte la paternitat. Tots els fanàtics estan acostumats a veure'l en acció durant les seves actuacions, té 52 anys i un pacte amb el diable perquè sempre està jove i radiant. Amb la seva edat encara omple escenaris i recórrer el món sencer amb gires infinites per homenatjar els seus èxits. I, a més de continuar amb la seva carrera musical, sempre ha tingut temps pels de casa seva. És un home ocupat de dia i de nit. 

Ricky Martin a,mb els seus fills / Instagram
Ricky Martin amb els seus fills bessons Mateo i Tino/ Instagram
Ricky Martin hijos Instagram
Ricky Martin, de viatge amb els seus fills / Instagram

El cantant és pare de ni més ni menys que quatre criatures: Tino i Mateo, els més grans, els quals va engendrar en ventre de lloguer en solitari, i també Lucía i Renn, els més petits que van arribar arran del seu matrimoni amb el pintor Jwan Yosef. Recentment, vèiem com per la xarxa com presumia dels seus dos primers fills, els bessons que cada vegada s'assemblen més a ell. Tots dos l'acompanyaven de gira, viatjant fins al Japó, una de les destinacions més exòtiques on ha actuat el cantant i on aprofitaven per passar temps en família tots tres. En el recull d'imatges del viatge, podíem veure que Mateo i Tino portaven en l'ADN l'altura i la rialla del seu pare, són dues belleses igual que ell. 

Ricky Martin y su marido GTRES
Ricky Martin i Jwan Rosef / GTRES
Ricky Martin amb les dues filles   Instagram
Ricky Martin amb les dues filles Instagram

A qui no coneixíem tant són als petits de casa, Lucía i Renn, de 4 i 5 anys.  Al contrari que els seus germans, ells dos s'han de dividir el temps entre el cantant i el pintor després del divorci que van anunciar l'any passat. Ricky Martin i Jwan Yosef deixaven a tothom de pedra en anunciar de forma pública que es divorciaven arran de 'diferències irreconciliables' Tot i això, sembla que continuïn tenint molt bona relació, i així ho hem pogut veure en aquesta última data tan especial, el 16 de juny, dia del pare a Amèrica. Jwan Rosef felicitava per la xarxa al seu pare i també li dedicava unes paraules al seu exmarit, en un vídeo on podem veure al cantant en un parc d'atraccions amb els seus dos fills petits. "Happy Father's Day To this gent" una felicitació que en català traduíem com "Feliç dia del pare a aquest señor" 

Ricky Martin filles Disneyland/ Instagram
Ricky Martin amb els seus fills a Disneyland/ Instagram

Un gest preciós que el cantant ha repenjat al seu perfil responent-li amb un "Una forta abraçada Habibi" Està clar que tots dos tenen una relació magnífica pel bé dels seus fills, i a més, en el vídeo podem veure la complicitat del cantant, amb les dues criatures. Gairebé no els hi podem veure la cara, però si que ens fixem en les cabelleres rinxolades i rosses que segurament hauran heretat del pintor. Tot i això, tenim clar el que hauran heretat del cantant, ho porten en l'ADN, la seva bellesa i talent. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!