La tempestuosa relació de Feliciano López i Alba Carrillo va posar fi l’any passat després d’un complicat -i mediàtic- divorci. La model ha anat a desenes de platós de televisió a parlar-ne i, sobretot, a criticar el tenista. A més a més, en la seva actual participació al concurs de Supervivientes hi ha hagut pocs dies en què no l’hagi mencionat. Feliciano, però, sempre s’ha mantingut al marge... Fins avui.

Aquesta nit Telecinco ha emès un especial de Mi casa es la tuya on el tenista ha convidat Bertín Osborne a casa seva: una espectacular i molt ben decorada mansió a Pozuelo de Alarcón (Madrid) de gairebé 600 metres quadrats en una de les zones més cares de la capital. Un programa que estava previst per aquesta tardor però que la cadena ha decidit avançar en quedar només dos dies per la final de Supervivientes on Alba Carrillo podria convertir-se en guanyadora del concurs.

Aquesta ha estat la primera entrevista concedida per Feliciano arran del seu divorci i ha deixat, certament, uns quants titulars. Ha estat acompanyat de la seva mare, qui ha preparat unes croquetes casolanes, i del seu company de professió Marc López. Una estona en què ha parlat de la seva afició pel tenis des de ben petit i ha fet un repàs dels títols més importants del seu palmarès. Però no han tractat només la seva vida professional.mcelt   feliciano là 596e485623ba6

Ja des d’un principi, un dels convidats, el còmic Paco Arévalo, posava al dia al seu gran amic Bertín explicant-li la polèmica Feliciano-Carrillo; titllant a la model d’oportunista i provocadora. Però tot just començaven a parlar sobre ella.

Després de molta insistència per part de Bertín, Feliciano confessava que va ser ell qui va prendre la decisió de divorciar-se d’Alba: “Les coses no anaven bé i era obvi que s’acabaria... Però tan ràpid? No vam estar casats ni un any i per mi va ser dur, perquè jo havia posat molta il·lusió en el matrimoni. I que en poc temps ja no funcionés va ser una desil·lusió que em va afectar”. 

De fet, des d’un principi el tenista va optar per mantenir-se al marge i portar la separació discretament. No com ha fet Alba Carrillo, qui va atacar-lo abans inclús d'aconseguir el divorci definitiu: “Cadascú s’ho pren d’una manera diferent, imagino... Però si et sóc sincer de tot el que ha dit no m’he assabentat de massa. Estic sempre viatjant i gràcies a això aconsegueixo estar una mica desconnectat del tema”, assegurava.

mcelt   feliciano là 596e485ff124c

Tot i això, ha volgut compartir un surrealista i divertit moment que va viure arran d’una de les últimes acusacions de la seva exparella, qui va plantejar el dubte que fos homosexual. “Jo estava als Estats Units quan ho va dir a televisió i en llevar-me vaig veure que havia rebut 70 missatges de nois dient-me guapo. M’ho vaig prendre a broma, com tantes altres vegades he fet, perquè és l’única manera de portar-ho bé...”.  

Una entrevista sincera en la qual el tenista ha exposat, per primer cop, el seu punt de vista. Calmat, educat i tot un senyor: així ha contestat Feliciano López els durs atacs d'Alba Carrillo.