Els divendres a la nit s'emet un programa de La Sexta que acostuma a passar desapercebut: La Sexta Columna. El presenta el director d'Al rojo vivo i de tota la cadena: Antonio G. Ferreras. El passat divendres va emetre un reportatge anomenat 500 muertos que abordava els assassinats durant la Transició Espanyola. Centenars de víctimes a mans de grups com el FRAP, el Grapo o l'Exèrcit Popular Català. El programa va aconseguir entrevistar un dels fundadors de Terra Lliure, Fredi Bentanachs, i el morbo va ser preguntar-li per l'atemptat a Federico Jiménez Losantos. El programa publica una fotografia poc coneguda, la de Losantos tot i les cures dessagnant-se amb un tret al genoll:

jimenez losantos tret a la cama La Sexta

La Sexta

Les cròniques del maig de 1981 ho explicaven així: "El profesor Federico Jiménez Losantos fue agredido en la madrugada de ayer por dos individuos que le dispararon un tiro de pistola en una pierna, tras atarle y amordazarle en un descampado de Esplugues de Llobregat. Jiménez Losantos es uno de los promotores de la elaboración del llamado Manifiesto de los dos mil trescientos, en el que se denunciaban supuestas discriminaciones de la lengua castellana en Cataluña" (diari El País). Terra Lliure ho va reivindicar i pregunten al militant d'aquell grup què faria si es trobés amb Jiménez Losantos.

fredi bentanachs La Sexta

La Sexta

Reporter: "¿Qué le dirías a Jiménez Losantos?". Fredi Bentanachs: "No te la voy a contestar esta". Després assumeix davant les càmeres que ara no té sentit la lluita armada.