Davant d’un festival d’Eurovisió 2021 amb l’ull posat en què sigui finalment a porta tancada, depenent de l’evolució de la crisi sanitària actual i encara per decidir, els motors de tot Europa ja han donat el tret de sortida i continuaran en els pròxims mesos, desvetllant qui serà finalment l’artista i la cançó que els representarà.

El murcià Blas Cantó va ser l’escollit a dit per RTVE per al festival del passat 2020, aquest finalment cancel·lat, però li van tornar a donar un vot de confiança designant-lo de nou com a abanderat en l’edició d’aquest 2021. El tema que hauria interpretat a Rotterdam a l’edició passada, Universo, ja va quedar plenament descartat, ja que cap país podia presentar-se novament amb la mateixa composició.

Certament, la cançó no va quallar del tot entre la comunitat de fans, i de ben segur que aquest punt ha fet reflexionar a l’ens espanyol per reformular l’elecció d’enguany.

Per això, ja té preparada pel pròxim mes de febrer (data encara per determinar) una gala que s’emetrà a la seva primera cadena i on Blas Cantó presentarà dues úniques propostes, que seran presentades en els pròxims dies a totes les plataformes, per escollir-ne la que més agradi.

Els dos temes que entraran a concurs s’han escollit de manera consensuada entre la discogràfica Warner, TVE i tot l’equip creatiu de l’artista. Els dos talls a concurs seran totalment diferents, però encaixaran a la perfecció a l’estil musical del murcià.

La decisió final estarà en mans dels teleespectadors que podran votar per la seva favorita a través de la web i l’APP de RTVE dedicada a Eurovisió i també per telèfon.

D’aquesta manera es deixa plena decisió final a tots els fans de l’artista i d’Eurovisió per decidir quina cançó interpretarà finalment el pròxim mes de maig, novament a la capital holandesa.