Aitana aixeca passions en petits i grans. Un fenomen de masses que ho arrasa en tots els sentits: les cançons arriben a milions de reproduccions, tots els productes que promociona s'esgoten a l'instant i les entrades als seus concerts sempre estan exhaurides, la jove ja no pot col·locar-se més amunt, tot el que toca ho fa d'or. Alpha fou el seu últim projecte tecno amb el qual ens presentava una nova etapa en tots els sentits: nou look, nou estil musical, nova gira, noves coreografies i nova vida. Ja no estem parlant de l'Aitana de l'acadèmia, ara està més rebel que mai i els fans ho han notat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by αitana (@aitanax)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by αitana (@aitanax)

Entre la multitud d'esdeveniments de la seva agenda, la cantant té una data assenyalada al calendari, el seu gran concert al Santiago Bernabéu. Un espectacle que pretén fer de clausura d'aquesta nova etapa musical del seu tercer disc Alpha. Aitana anava creant grans expectatives sobre el concert, assegurant que serà un xou únic i irrepetible, amb convidats especials i tot el seu repertori damunt l'escenari. En anunciar l'espectacle, les 81.044 entrades es van esgotar en una hora i mitja, un record que la col·locava en el top de les artistes. Tots els fanàtics van barallar-se amb la interminable cua d'espera digital per aconseguir la millor entrada. Tots els fanàtics obsessionats a no poder faltar en aquesta cita tan especial i única per la cantant. Doncs bé, aquesta exclusivitat sembla que no ha servit per res. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by αitana (@aitanax)

Aitana havia assegurat per activa i per passiva que es tractava d'una única data a l'estadi madrileny, volia que fos un únic espectacle exclusiu. Però les paraules se les emporta el vent, i l'artista visitava El Hormiguero per a promocionar el seu nou single d'amor Akureyri i per anunciar una notícia que esclataria per la xarxa: una segona data del concert al Bernabéu. Sembla, doncs, que aquella exclusivitat del 28 de desembre l'haurà de repartir entre tot el cap de setmana, finalment Aitana també hi actuarà el dia 29. A priori, la notícia hauria entusiasmat a tots els fanàtics que es van quedar sense entrada o a tots aquells que vulguin repetir, però les reaccions han sigut tot el contrari. Molts dels fanàtics que ja tenien entrada pel primer dia, han esclatat per la xarxa assegurant que se sentien estafats per la cantant, on queda aquella exclusivitat d'una única data? 

Els aitaners es revelen "Me toca mucho los cojones que se rían de mí y esta tía lo acaba de hacer. no puedes decir que es algo único y especial y que por eso es solo una fecha y luego saques otra. mejor di que no te esperabas vender tanto y tan rápido"  Aquesta segona data es contradiu amb tot el que havia estat defensant la jove fins aleshores, i clar, els que s'havien deixat els diners i el temps en aconseguir l'entrada  s'han indignat. Per acabar-ho de rematar. a sobre, en acabar l'entrevista, el programa anunciava que regalava una entrada a tots els assistents del públic, la cirereta del pastís en tota aquesta polèmica. 

Anar canviant d'opinió, i contradir-se tant ens fa pensar que Aitana és una mica inestable, i així ho hem pogut comprovar amb la seva trama amb Sebastián Yatra. Ara sí, ara no, ara potser, ara mai més... La credibilitat de l'artista cau per moments.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!