Acabat l'agost, els famosos tornen a la dura feina... de ser famós. De totes les modes de l'estiu (criticar Luis Fonsi, fer vaga a El Prat o enyorar Neymar) la que més gravada quedarà a les nostres retines és l'obsessió dels VIP's per treure's la roba. Sense excusa, sense avisar-nos i sempre amb una càmera a prop per exhibir-se i engreixar les seves xarxes socials. 

En Blau ha fet un recull de rodonors, pel davant i pel darrera, dels rostres més coneguts. El rostre, però, és el que menys han ensenyat. El rànquing, cinc nois i cinc noies, l'encapçala  Laura Escanes. Amb les maletes fetes rumb a Buenos Aires de lluna de mel, ha tingut temps per posar una càmera al sostre i ensenyar els seus llençols de "t'estimo".

kortajarena

Jon Kortajarena, model basc de celles poblades. Ha fet un tomb pel Guggenheim de Bilbao tal i com va arribar al món. Bona campanya per visitar Euskadi i pensar que no hi deu fer pas fred.

pedroche @cristipedroche

Cristina Pedroche, cèlebre per endrapar raïm de cap d'any amb poca roba, ja deu ser immune al fred. Quan aquí ens foguem de calor ella contempla en topless com semblen de petitets els japonesos des d'un gratacel a Tòquio. 

jj vazquez

Jorge Javier Vázquez potser dubtava entre Badalona o Grècia per ensenyar les natges. Finalment es va recolzar prop de l'Egeu en una columna, no sabem si dòrica, jònica o coríntia, per donar la cara B.

blanca suarez

Blanca Suárez a Tailàndia amb els peus descalços sobre pedres blanques, molt feng shui, rumiant com es pot ensenyar un pit sense que sembli que busquem likes.

GUILLE

Guillermo Martín, triunfito de segona fornada, la de Tele 5. Ell es defineix com a crooner. El barret de Sinatra se'l va posar més avall.

canaldA

Mireia Canalda practica allò de "allá donde fueres haz lo que vieres". A Formentera el nudisme forma part de l'illa i la catalana va decidir petar la xerrada a pèl. Va convèncer l'amiga que li toca el genoll com dient "tenies raó".

fernandez

Luís Fernández és el típic actor de qui no identifiques el nom però sí la cara. Ara també el cul. A aquest ídol d'adolescents cal reconèixer-li sentit de l'humor quan acompanya la instantània amb el dubte de ¿culo o codo?

alba

Alba Carrillo a les Maldives. Paradís per oblidar-se de tot, especialment dels seus dos ex, el tennista i el pilot de motos. Però Alba té el seu propi esport: fer platós traient suc de tot. I no va poder resistir-se al clic.

SUPERVIVIENTE

Acabem amb Eliad Cohen, que va concursar a Supervivientes i no li va servir perquè el recordem. A Mykonos ens dona l'esquena per acabar el rànking tement el que ens espera l'estiu de 2018.