L'abril de 2023 es va donar a conèixer que la relació entre Taylor Swift i Joe Alwyn havia arribat a la seva fi. Una ruptura que es va confirmar després de setmanes de teories i sospites per part dels seus fidels. Malgrat que ha passat un temps des d'aquesta ruptura, és una relació que es té molt present en l'actualitat. Entre altres coses, perquè l'exnòvio de la cantant va acumular una gran fortuna després d'haver estat la seva parella.

Al mig d'una gira internacional molt reeixida i una relació prometedora amb Travis Kelce, Taylor Swift va llançar un nou àlbum d'estudi denominat The Tortured Poets Department o el departament dels poetes torturats en espanyol. La cantant ha tornat a dividir la crítica amb les seves composicions musicals. En molts d'aquests temes s'intueixen pistes i reclams sobre la seva relació amb Joe Alwyn. Aquest onzè àlbum marca el seu primer treball des del seu trencament amb què fos la seva parella i les especulacions no s'han fet esperar. Si hi ha una cosa de la qual s'ha parlat en els últims temps és respecte a l'èxit financer que va aconseguir l'estrella amb la seva gira i pel·lícula. Una cosa que ha assolit noves altures, en tant que el seu exnòvio també va obtenir milions de dòlars.

La fortuna que va pastar l'ex de Taylor Swift en la seva relació

Sempre quedarà present que Joe no només va ser una font d'inspiració. És més, hi va haver un temps en què ambdós van formar una aliança creativa. A més de ser el seu nuvi, va ser un col·laborador musical habitual en les seves composicions. Utilitzant com a pseudònim el nom William Bowery, l'actor va coescriure diverses cançons amb la que fos la seva núvia. Algunes com Exile i Betty de l'àlbum Folklore el 2020. Xampany Problems, Coney Island i Evermore del disc Evermore el 2020, així com Sweet Nothing de Midnights, publicat el 2022. La confirmació d'aquests fets la va fer la mateixa celebritat, que al documental Folklore: The Long Pond Studio Sessions va dir el següent: "William Bowery és Joe, com sabem." Va elogiar el seu talent al piano i així va ser com va descobrir que podien compondre junts.

Una altra intervenció d'Alwyn en la música va ser com a coproductor de l'àlbum Folklore, que va aconseguir vendre 1,3 milions de còpies en la seva primera setmana i va rebre un premi Grammy el 2021. No hi ha precisió en relació amb la quantitat de diners que va guanyar el britànic durant aquestes col·laboracions, però s'estima que serien milions de dòlars per participació. Segons una anàlisi feta per Life and Style, es presumeix que els seus guanys van poder ascendir a 2,3 milions de dòlars (2,1 milions d'euros) només per les reproduccions de Spotify. Sense comptar els altres serveis de streaming, les vendes físiques i les interpretacions durant les gires. Tan sols l'any anterior, la de Pennsylvania en va aconseguir 1,1 mil milions de dòlars (aproximadament 935 milions d'euros), segons Bloomberg. Després de 6 anys de relació, l'exnòvio de Taylor Swift va saber aprofitar cada moment del seu festeig. Sota perfil, de poques paraules i aspecte discret, Joe Alwyn va fer la seva jugada mestra.