Luis Gonzalo Segura és el militar més famós d'Espanya, amb la paradoxa que ja no és militar. El van purgar de l'Exèrcit per difondre'n les parts més fosques, com ara la discriminació de la dona en el seu últim llibre En la guarida de la bestia. L'extinent Segura acaba de denunciar a twitter unes comunicacions preocupants. Existeix, segons Segura, un grup de militars organitzats a la xarxa social Telegram, anomenat Tsunami Español, que volen "intervenir unilaterlamente en Cataluña aunque les cueste la vida":

luis gonzalo segura TV3

TV3

Tan de bo Segura estigui mal informat però el militar, conegut per denunciar els abusos de les Forces Armades, va més enllà en un altre tuit d'aquest diumenge. Posa nom i cognoms al que seria una reunió preparatòria d'una intervenció militar a Catalunya: el "coronel del Regimiento de Transmisiones 21" amb seu a València. El seu web parla d'un destacament militar dedicat amb "adnegación" en lloc de "abnegación". Sembla una broma, com el tuit del director adjunt d'El Mundo.

felip militar 2 efe

EFE

Teminologia catrense "que estén atentos para entrar en Catalunya" o "Nos reorganizaremos para solicitar días de permiso y acudir en masa para defender nuestro país aunque nos cueste la vida". Si són una colla de bojos fent-se els milhomes a les xarxes o és un perill real, convindria que s'investigués pel govern d'Espanya en funcions.