L'Exèrcit espanyol ha actuat a l'aeroport de Barcelona-El Prat fumigant els espais per matar el coronavirus. Els amants de les teories de la conspiració no ho tenen tan clar per si no era necessari fumigar. Un actor català molt famós gràcies a TV3 és Ramon Peris-March, conegut per interpretar durant anys el personatge de Petri a l'infantil Club Súper 3. Ha fet un tuit inquietant:

ramon peris

petri

aeroport el prat fumigat exercit coronavirus EFE

Twitter / TV3 / EFE

Tota una generació va créixer amb les notícies del Petri, entre 1991 i 2001. I ara del petrifax de la panxa li surt un tuit que no afirma però dubta si el "Ejército", com ell l'anomena, ha escampat substàncies tòxiques com un arma per "delmar l'enemic sense bombardejar-lo". L'actor creu que potser l'Exèrcit espanyol mata catalans indiscriminadament. 

exercit coronavirus prat efe

aeroport prat exercit coronavirus EFE

EFE

Ramon Peris, exPetri, és assessor artístic i té un compte de twitter de mil seguidors. L'unionisme ha sucat pa amb aquest tuit que no asserena els ànims en ple coronavirus. Espanya vista com el Megazero, el malvat oficial del Club Súper 3 que era, precisament, un virus que volia destruir el club infantil. La ironia és que qui posava veu al Megazero era... Ramon Peris-March.