Que l'exclusiva d'El programa de AR hagi coincidit amb l'estrena als cinemes de Los archivos del Pentágono no li ha anat gens bé a Ana Rosa. Va dient que el cop de sort d'un càmera seu a una avorrida conferència belga és "una exclusiva mundial que acaba com media década de procés". Com el Watergate o Luís sé fuerte. Els propers programes veurem si com que el procés ha acabat deixa de parlar-ne. Però l'interès innegable de les converses privades del president i el conseller exiliats està removent alguns comunicadors. Una de les reaccions més feridores, perquè AR s'ha sentit ferida, ha estat la dels guionistes d'Està passant. Van posar en boca de Toni Soler aquest gag: "El periodisme no oblidarà mai la cara d'Ana Rosa, sobretot perquè trigarà un milió d'any en descompondre's. El bótox no és biodegradable":

Potser caldria anar un pas més enllà amb Ana Rosa que els evidents gags del negre que li escriu llibres o del cirurgià que li arregla la cara. Però per això cal seguir Ana Rosa cada matí i només En Blau té l'obligació de fer-ho. La mala llet d'Està passant és evident, com quan mostren un Toni Comín curt de gambals interpretant així el "modo avión" del seu mòbil:

Però Ana Rosa no s'ha pres bé la broma i en la tertúlia política amb Eduardo Inda a les palmes ha contestat Soler: "Tengo que decir que la inmensa mayoría de compañeros han sido generosos, nos han felicitado, nos han citado. Yo creo que ha sido estupendo, y luego hay dos o tres casos aislados de... De... De... Y luego están también los que nos son periodistas sino que son activistas, que ya han entrado no en la crítica sino en los insultos machistas además. Porque no te insultan por tu trabajo, sino por ser mujer."

ana rosa herrera telecinco

Telecinco

AR passa comptes, amb El país que no la cita en portada o amb Toni Soler que fa humor, fàcil però humor, de la reina de Telecinco. Ni AR ni Carlos Herrera van considerar que Luís sé fuerte fos "la fi del PP" ni tan sols la fi de Rajoy. Segons qui escriu missatges té una o altra transcendència. Però les xarxes recorden la foto mítica d'Ana Rosa i Rajoy brindant amb cervesa a un bar durant la campanya electoral, quan El programa de AR li va fer una entrevista massatge al candidat a la reelecció. A un bar el que hi ha és molta barra.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat