Corria l’any 1997 quan Felip de Borbó i la model noruega Eva Sannum van començar una relació que Joan Carles es va negar a acceptar. La parella es va trencar i la resta és de sobra conegut. Felip es va casar amb Letícia i Eva Sannum va refer la seva vida a Noruega.

eva sannum

GTRES

L’estiu passat us explicàvem que l’exnòvia de Felip havia reaparegut, després d’un munt de temps sense saber res d’ella. En aquella ocasió, Eva Sannum anava al funeral del diplomàtic Thorvald Stoltenberg, exministre de Defensa noruec.

eva sannum2

GTRES

Ara Eva Sannum torna a ocupar portades. Ella mateixa ha enviat un comunicat a la premsa noruega per explicar que es planteja canviar radicalment de vida. L’anunci de Sannum ha arribat de retruc a la premsa espanyola i la model que un dia va somiar amb ser reina d’Espanya torna a ser avui notícia.

eva sannum gtres

GTRES

Casada i amb dos fills, Eva Sannum va reconduir el seu futur laboral quan es va separar de Felip. Els darrers quatre anys ha treballat a l’agència de publicitat Geelmuyden Klese, de la qual és sòcia i directora creativa. Però Sannum considera que ha arribat l’hora de fer un gir a la seva vida i mitjançant aquest comunicat a la premsa noruega anuncia que deixarà el seu lloc de feina el proper 31 de març i que necessita respirar i retrobar la felicitat. Malgrat assegurar que està “orgullosa de tot el que hem aconseguit aquests anys” i de felicitar-se per com de “meravellosos” són els seus companys, l’empresària assegura que necessita frenar la seva activitat per trobar temps per ella mateixa.

felip i leticia saludant  GTRES

GTRES

Eva Sannum no ha volgut donar més detalls sobre el seu futur professional. Podria mirar d’enviar el seu CV a Zarzuela per dur la comunicació de la casa reial espanyola. Potser així els aniria millor.