Amaia i Alfred, els representants espanyols a Eurovisió, van aterrar a la capital lusa, amb tota la delegació de Televisió Espanyola, per engegar l’engranatge de tot el periple eurovisiu. Amb una agenda més que atrafegada, els joves triunfitos han aprofitat el matí per passejar pels carrers de la ciutat i agafar forces

eurovisio amaia

eurobisio lisboa foto

TVE

El dia que han sabut de la mort de l'expresentador del Festival per a TVE José María Íñigo, els dos cantants han aprofitat per encarar la seva primera presa de contacte amb l’escenari, on actuaran en directe el pròxim dissabte 12 de Maig. Aquest primer assaig ha estat a porta tancada, servint només per proves d’il·luminació i escenografia.

escenari eurovisio tve

alfred amaia TVE

TVE

Durant gairebé 40 minuts han assajat la seva cançó. Colors daurats i vermells han dominat sobre l’escenari, on han jugat amb la seva energia vocal i interpretativa, seguint una línia estrictament professional. La posada en escena comença amb tràveling circular al voltant d’Amaia i Alfred i posteriorment la càmera es va apropant a cada un d’ells, per enfortir la tornada en el moment en que es donen les mans. Una dinàmica perfectament definida però que a la segona part de l’actuació perd tot el glamour, amb plans televisius més grans i que fan perdre bona part de la intimitat.

alfred amaia llum tve

alfred amaia escenari tve

TVE

Sobre el vestuari, la única cosa que es coneix són els encarregats de vestir als joves. Dues grans figures de la moda espanyola: Teresa Helbig, que vestirà a Amaia, i Paco Varela que ho farà amb l’Alfred. Han anunciat que serà una imatge clàssica, alhora elegant i en la línia del seu estil propi. Encara resta molta corda per donar a Eurovisió, on els espera una setmana frenètica d’actuacions, promocions i assajos.

amaia somrou tve

TVE

Aquest ha estat un primer contacte, encara queden elements per polir perquè pugui esdevenir la cançó més romàntica de la gran final del festival.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat