El nou anunci d'Estrella Damm arriba per explicar-nos la dificultat de la recepta del producte que plena les nostres neveres des de fa més de 140 anys. En aquesta ocasió, el repartiment d'actors ha estat, com sempre, de primera línia: Miki Esparbé, que ha aparegut a Anclados, Cites i El Crac; Oriol Vila, una de les cares conegudes del cinema català i que l'any 2010 va ser nominat al Premi Goya al millor actor revelació; i Laia Costa, guanyadora del Premi Gaudí a la millor actriu protagonista l'any 2016. 

Paisatge rural, mar i estiu són els ingredients per a un anunci festiu que ens porta directament al mes d'agost i que ja són una condició per identificar la petita història que any rere any ens transmet la cervesera catalana. Cadaqués és l'escenari escollit per transmetre La Recepta de Damm, dirigida pel director Jonás Trueba i sota la direcció artística d'Oriol Villar, nou Premi Nacional de Publicitat

La banda sonora, signe que ens ajuda a identificar aquests anuncis que ja s'han guanyat la seva pròpia categoria, és de Dominique Pinto. Coneguda professionalment com Dom La Nena, és una violoncel·lista, cantant i compositora brasilera.

La recepta de l'Estrella Damm es remunta a l'any 1876, quan August Kuentzmann va arribar a Barcelona, va fundar Damm i va començar a elaborar la cervesa que tothom coneix.