L'actriu del moment és Ester Expósito. La madrilenya té més milions de followers que anys: 20 anys i 26 milions de seguidors al món en un compte d'instagram que acumula likes a cada foto. Però l'última promet trencar rècords. Un bikini vermell quan ja no fa calor. Tant li fa, s'exhaurirà a les botigues. Totes volen ser Ester i aquesta és la prova: en 16 hores més de 7 milions de "m'agrada".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

siesta al sol♥️

A post shared by Ester Expósito (@ester_exposito) on

Expósito protagonitza una sèrie de pagament que només veuen les cases que es poden permetre Netflix i Élite. Cal ser classe mitja-alta, d'elit, per pagar-se el dret a veure el culebrot d'escolars. Però tant li fa a Ester, ella llueix palmito a cada foto. Costa trobar-ne on surti desafavorida. Fora del seu instagram n'hi ha alguna on no sembla ella però sempre està esplèndida:

ester exposito rara GTRES

Ester Expósito, la guapa oficial de la TV, GTRES

Enxampada de vacances a Marbella a la platja amb mascareta també surt estupenda, però mai en bikini vermell com ara:

etser exposito platja GTRES

Ester Expósito aquest estiu a Marbella, GTRES

Ni atrapada per paparazzi surt mai en bikini. Ara sí, al seu instagram d'or: el bikini vermell dels 7 milions de likes. Ara, set milions i un.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat