Camilo Sesto ha estat un dels cantants de més èxit de la història recent d'Espanya. Els més joves no saben qui és i els de 40 només el recorden viu com una paròdia d'ell mateix als programes d'Alfons Arús anunciant que pintava quadres i parlant en català. El d'Alcoi va morir deixant una immensa fortuna de milions d'euros i cal afegir els drets d'autor que encara segueixen donant beneficis.  Va deixar un únic fill, Camilo Blanes que als 40 anys viu el típic drama de fill de famós que no està a l'altura i conserva aquest trauma fins la vida adulta. L'immens talent de Camilo Sesto com a músic no el va poder heretar, ha fracassat en una carrera musical clandestina. Cada cop que a una discoteca sona Vivir así es morir de amor, Camilo Blanes es pot comprar una nova dosi de les substàncies que consumeix. La mare està desesperada i ha prohibit als camells entrar a la casa. El noi ja és un home o una dona, el que ell vulgui, i pren les seves decisions. A l'Instagram només penja fotos vestit de dona, desdentada per les drogues, amb tanga i perruca dins una casa caòtica i desordenada. El canvi fa por:

DL u441986 009
Camilín abans, GTRES
Camilín ara, Tik Tok
Camilín ara, Tik Tok

La mare està tan desesperada que ha concedit una entrevista a Pronto on revela que el seu fill és en mans d'un traficant de droga que li subministra grans quantitats de cocaïna, metamfetamina i altres substàncies i li roba milers d'euros fent-lo treure'ls del caixer. La mare guarda els resguards com a prova però la policia no pot fer res perquè consumir droga no és delicte. Camilo està més mort que viu i si no rep ajuda urgent i l'ingressen a un centre psiquiàtric per rehabilitar-se tindrà un mal final, i ben aviat. Aquestes són les paraules de la mare, Lourdes Ornelas.

Lourdes Arnelas, GTRES
Lourdes Arnelas, GTRES

La mare de Camilo Blanes: "El Día de la Madre es un mal día para mí.  La situación de mi hijo es terrible, está en manos de un camello que le suministra drogas y no puedo hacer nada, porque las leyes no me protegen. Cuando voy con policías a la casa de Camilo para impedir que entre ese traficante, casi a la que apartan es a mí, no lo entiendo. Lo estoy pasando muy mal por los errores de mi hijo, pero soy una mujer fuerte. Sé que no es fácil conseguirlo si Camilo no colabora. Si está drogado, se encuentra fuera de sí, se enfada cuando le digo algo. El camello le lleva sustancias continuamente. Le tiene dominado. Aprovechándose de su estado, lo lleva al cajero y le hace sacar miles de euros de su cuenta. Tengo las pruebas que lo demuestran.Eso es vergonzoso. Le roban hasta los muebles, hace poco intentaron llevarse un biombo japonés antiguo, pero pesaba tanto que lo dejaron abandonado".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sheila (@shelaw123)

Els diners no donen la felicitat i en aquest cas, maten. La vergonya és que la policia, escoltant el relat de la mare, li digui que no hi pot fer res. És molt senzill, esperar que arribi el camell i detenir-lo. El tràfic sí és delicte. Fàstic i llàstima.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!