Des que el PP ha assumit com a propi algun aspecte del programa electoral de Vox, com tancar la TV pública andalusa Canal Sur, a TV3 posen les barbes a remullar. ¿Podrien tancar TV3 una coalició a la Generalitat de Cs, PP i Vox? La resposta és "Sí, segur". Està passant feia un gag memorable recuperant la primera emissió de TV3 l'any 1983 amb Joan Pera i la seva americana 3 talles més gran al cos de Jair Domínguez. TV3 tancaria definitivament l'any que ve amb una Carta de ajuste a quatre bandes: Felip amb l'hereu saudita, Abascal a cavall, Casado i Rivera:

fi tv3 esta passant

Ferran Monegal ha vist el gag i no ha entès la referència a Joan Pera: "¡Ahh! Salió Jair vestido como vestían los presentadores de la tele del franquismo, y nos comunicó que esa sería la última emisión de la Televisió de Catalunya". Monegal té pa a l'ull. Com que no deu ser que el crític consideri Joan Pera franquista és que no ha vist les 300 vegades que s'ha repetit el primer moment de la història de TV3.

DmvVYhBXgAEASz5

TV3

Monegal repeteix la seva cantarella de sempre: "TV3 no hay que cerrarla, hay que refundarla. Tiene que dejar de ser la tele privada en la que la han convertido, y volver a ser el canal público al servicio de los que la financian, que son todos los habitantes de Catalunya". Hi ha tants programadors de TV3 com ciutadans té el país. Qui la paga té dret a somiar-la com vol. Miquel Iceta ja va advertir que si ell governés TV3 només emetria pel·lis de James Bond. I així cada català. Monegal voldria emetre en lloc d'Està passant el seu desaparegut Telemonegal, un bon programa que enyorem. Enhorabona Monegal, ha trobat la solució: una TV3 que agradi a cada ciutadà de Catalunya. Fàcil, oi?