Ahir dimarts, la compareixença de Pedro Sánchez explicant el pla de desconfinament en fases, a l'estil la parte contratante de la primera parte es la parte contratante de la segunda parte dels Germans Marx, va esdevenir en horari habitual de l'Està passant. Per això teníem molta curiositat per veure com hi sucaven pa Toni Soler i Jair Domínguez. I evidentment que ho han fet.

jair soler

TV3

El president del govern va fer un paperot en la seva roda de premsa parlant de vermuts, paelles, terrasses i sobretot, províncies, i sense deixar clar el més essencial: quan podrem abraçar els nostres familiars. Lluís Llach l'ha batejat de manera demolidora amb tres paraules. A Sánchez li en sobra una. Perquè tal i com han analitzat al programa satíric de TV3, Sánchez només tenia al cap dos termes: Nueva normalidad. De tant repetir-les, va fer el ridícul. Fins i tot, com ha vist Domínguez, la traductora de signes va fotre el camp:

Tots dos han seguit tibant la corda. El tema dona per molt. I també per fer un joc del desconfinament:

Queden moltes setmanes. I el govern Sánchez ha demostrat amb escreix que encara pot fer-ne molts més de l'alçada d'un campanar. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat