Una nit de divendres especial a Montjuïc, la muntanya màgica: lluna plena, el Barça jugant a l'exili de l'Estadi Olímpic excepcionalment un divendres de Lliga, l'equip contrari declarat anticuler, indigne Sevilla fent el ridícul amb un cas Negreira que ni s'ha jutjat, i últim concert de Joaquín Sabina al Palau Sant Jordi. El propi cantautor, conegut pel seu biaix anticatalà, va confessar que ja no té edat per un concert tan gran i no tornarà al Sant Jordi. Amb tot aquest còctel, Toni Crunayes, editor del TN Vespre, va estar ràpid. Va enviar el seu corresponsal de nit, Víctor Prats, a fer una connexió a l'esplanada del Sant Jordi. I allà un espontani, per l'indret un probable fan de Sabina, va decidir mostrar el cul a Catalunya en el programa més vist del dia, davant de més de mig milió de catalans. Ho va fer cridant la paraula "Barcelona", a qui dedicava el calb:

Un cul al TN Vespre, TV3
Un cul al TN Vespre, TV3

Víctor Prats va fer veure que no sentia res, uns eixelebrats al seu clatell. Per ell, fart de fer connexions nocturnes de cap de setmana, això és com respirar. Li passa sovint. No va veure les natges blanques de l'espontani que van veure Cruanyes i un divertit Tomàs Molina que en acabar el TN van dedicar bona part de l'espai El temps a mostrar la preciosa Lluna plena que il·luminava Catalunya. I en aquell moment Cruanyes no s'hi va poder resistir i va reaccionar al cretí que dona el cul a Catalunya: "Al directe, al nostre company Víctor Prats també li han ensenyat una lluna plena". Un cul blanc i rodó en mig de la foscor, com una lluna en la seva esplendor.

Tomàs Molina i Toni Cruanyes TV3
Tomàs Molina i Toni Cruanyes TV3

Tomàs Molina es va fer el tuit al damunt: arriba a la redacció, captura el frame del moment anal i l'exhibeix amb una pregunta: "Està clar que aquesta nit hi ha Lluna plena, … què us sembla?". Les respostes són de tots colors, de les fotetes a les indignades per la mala educació del vianant que caminava pel Sant Jordi mentre sonava Sabina:

Cruanyes TV3
Cruanyes TV3

Sergio Ramos, Sabina i el Sevilla F.C., poc amics de Catalunya, la lluna plena i la muntanya màgica. Cruanyes sabia que alguna cosa passaria. Un autogol de Sergio Ramos, Sabina confessant que no torna i un cul.