'Todo Es Mentira' és ja un altre programa molt diferent del dels seus inicis. Després de ser criticat per OKDIARIO durant diverses setmanes, en els que els periodistes del rotatiu d'Inda es vantaven contínuament que el programa de Risto Mejide era menys vist que els documentals de La 2 de TVE, ara 'TEM' brinda cada tarda als espectadors l'oportunitat d'escoltar polítics, experts i gent de la faràndula parlant sobre els temes d'actualitat. És un format fresc i atractiu que compta amb tota mena de col·laboradors: des de Pilar Rahola a Esperanza Aguirre, passant per exministres com José Luis Ábalos o José Manuel García Margallo. L'última polèmica l'envolta a ella, a Esperanza Aguirre. L'expresidenta de la Comunitat de Madrid no es talla un pèl, encara que aquesta vegada ha tingut rèplica. I de les dures.

En el programa d'ahir de Risto, que a l'estiu l'està presentant Marta Flich, Aguirre rondinava. Després de conèixer-se una de les últimes notícies d'actualitat, que tractava sobre l'escorcoll de l'FBI a la casa de Donald Trump a la recerca de documents classificats, la que fou presidenta del Senat entre 1999 i 2002 protestava de valent. "Jo no sabia que aquest programa era antimonarquia, anti Trump i a favor del Govern actual del qual no s'ha dit ni una sola crítica avui. Crec que alguna vegada podria passar en aquest programa", deixava anar la presidenta.

Marta Flich i Esperanza Aguirre - Quatre
Marta Flich i Esperanza Aguirre - Cuatro

Però Esperanza no es quedava aquí. "Aquí en portem tres de crítica a la monarquia, que si el Rei Felip no s'ha aixecat davant de l'espasa, que si la Reina Letizia porta la faldilla curta, i ara arran de Trump, tenim que Joan Carles I diu que de què ha de donar explicacions. Quin delicte preguntar de què ha de donar explicacions", postil·lava. Unes crítiques al programa del qual cobra que no li van sentar gens bé a Flich. La conductora de l'espai li deixava anar un moc que quedarà per a l'hemeroteca: "Bé, parles amb direcció i feu l'escaleta junts". I Santes Pasqües.

Oda a Trump

Lluny d'apaivagar-se, la del PP va seguir 'dale que te pego'. "No soc anti Trump perquè l'han escollit els americans, així que alguna cosa tindrà. Tampoc no és que estigui molt bé l'actual president", recalcava la madrilenya de 70 anys, al que afegia que "a 'Todo Es Mentira' estaria bé que algun dia es parlés del fill de Joe Biden i dels negocis que té. Seria formidable". Marta, tanmateix, no li va voler donar més corda a Esperança i va optar per tancar l'embolic amb elegància: "El que està clar és que aquí teniu llibertat d'expressió i cada un opineu lliurement el que voleu. Va, serà per això precisament en aquest programa...". Chapeau.