El Partit Popular es creu tant el seu paper, que de tant en tant surten a escena alguns dels seus representants més cèlebres, obren la boca, deixen anar alguna bajanada màxima i es queden tan amples. És com una cursa de relleus. Però aquí, el que es passen de mà en mà els atletes, és la capacitat per intentar prendre-li el pèl als ciutadans. Aquest diumenge, el torn li ha tocat a Esperanza Aguirre.

pardo

La Sexta

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid diu que es troba bé, després d'haver-se contagiat de coronavirus. No tant el marit: "Mi marido está más débil porque él tuvo neumonía". La que s'ha volgut fer la forta i la valenta ha estat ella, traient pit de la seva gestió sobre la sanitat madrilenya: "Tienen muchos más sanitarios de los que tenían hace diez años. Cuando yo me fui, no solamente no bajamos nunca el presupuesto de Sanidad, sino que construimos 12 hospitales públicos nuevos". I s'ha quedat tan ampla.

La Sexta

El desvergonyiment d'Aguirre, i la tebiesa, segons molts espectadors, de la presentadora, han sulfurat l'audiència, que ha ensorrat l'una, per tenir molta barra, i l'altra, per fer massatges a algú com Esperanza Aguirre:

Curiós comprovar com l'únic moment de tensió ha arribat quan Aguirre li ha buscat les pessigolles amb la seva cadena de televisió: "A mí esto de que el Gobierno les de 15 millones de euros... A mí los medios de comunicación me parecen que son esenciales, y si en vez de dar 15 millones a repartir en subvenciones, les hubiera quitado 15 millones en impuestos, yo estaría totalmente de acuerdo. Pero eso de que ahora sean unos medios subvencionados no me gusta":

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat