La pandèmia del coronavirus va fer desaparèixer un dels elements més característics dels programes de televisió: el públic en plató. Sortosament, però, ja han tornat a les nostres vides. Parlem d'un sector de població realment fascinant, i no ho diem per mofar-nos o menystenir-los, ni molt menys. És gent apassionada, capaç de deixar-ho tot per menjar-se hores i hores en un estudi a canvi d'un entrepà, una ampolla d'aigua, un viatge en autocar d'anada i tornada i, sobretot, la fascinació de veure, sentir i gairebé tocar els seus ídols. I si a més a més surten de tant en tant per la pantalla, la joia és absoluta.

Aquells que visiten les instal·lacions de Telecinco a diari són veritables entusiastes. Hi ha qui enllaça 'El Programa de Ana Rosa' amb un concurs de Cuatro i acaba la jornada a 'Sálvame', una proesa. Fins i tot els que repeteixen més de dos o tres cops per setmana, treballant més que alguns col·laboradors. Es mereixen un monument. Obedients, abnegats, pacients i il·lusionats. I innocents. De vegades, molt innocents. Com la senyora que ha anat aquesta tarda al programa de Jorge Javier Vázquez i que ha viscut un moment 'cames ajudeu-me' mentre assistia a l'enfrontament a cara de gos entre Anabel Pantoja i Marta Riesco.

Anabel Pantoja, Marta Riesco y espectadora Sálvame Telecinco

Anabel Pantoja, Marta Riesco i l'espectadora més famosa del dia a 'Sálvame' / Telecinco

Aquesta dona xuclava molta càmera, perquè estava asseguda a la graderia tot just darrera de la Pantoja. I com que la susdita ha tingut una tarda calenta, doncs ella també. Havia de, com es diu en l'argot, 'aguantar el plano', és a dir: parar tota la seva atenció a les discussions entre tertulians, sense fer escarafalls, ni xiuxiuejar amb el veí, ni badallar, gratar-se o clapar-se en directe. Mantenir-se com a una roca, vaja. Però ella, com a bona humana que és, també té les seves necessitats. De la mateixa manera que els col·laboradors es refresquen la gola després de les seves intervencions, doncs el públic té set. S'ha baixat la mascareta quan creia que ningú la mirava i ha begut de la seva ampolleta d'aigua. I ha esdevingut el desastre.

Espectadora Sálvame pillada Telecinco

Espectadora Sálvame mano cara Telecinco

Espectadora Sálvame alucinando Telecinco

L'espectadora de 'Sálvame' enxampada bevent aigua i la seva reacció / Telecinco

El contingut era aigua, però per la reacció que ha tingut en adonar-se que estava sortint en antena semblava que s'estava fotent una canya o un lingotazo. S'ha mort de la vergonya en descobrir-se bevent amb tantes ganes en un dels monitors, pobreta. L'escena és delirant i molt divertida, tot un xou. Ha acabat demanant perdó amb les mans d'angoixada que estava. El que dèiem, un monument.

Espectadora Sálvame pide perdón Telecinco

L'espectadora de 'Sálvame' demanant perdó / Telecinco

Que no se sufoqui la nostra nova amiga. Ha estat el millor de la tarda. Mereix un abonament de temporada però ja!