Clara Chía i Gerard Piqué han aconseguit un preuat anonimat gràcies a un fet inexorable: el pas del temps. La parella més buscada de Catalunya ha deixat de ser-ho amb un moviment senzill: canviar d'oficina. Ja no treballen al carrer Beethoven de la zona alta de Barcelona i això ha facilitat que els paparazzi els tinguin menys localitzats. A aquesta decisió s'hi afegeix un altre fet inexorable: la premsa rosa no té interès quan una situació es repeteix sense novetat. Clara i Gerard segueixen sent una parella anodina, sense escàndols, sense casar-se ni tenir fills, i sense Shakira. L'única foto que val diners és la de Clara embarassada o la de Clara amb els fills de Piqué, Milan i Sasha. Com que la noia acaba de fer 25 anys i és joveníssima, no s'espera que passin cap de les dues coses. Per tant, la parella deixa de ser el centre d'atenció. Ara interessa més la relació de Piqué amb Luis Rubiales i la contractació a través de la seva empresa de la Supercopa als països àrabs. Serà per aquesta situació incòmoda, tot i que Piqué no està ni investigat, que l'excentral del Barça va tenir por de la premsa i per primer cop va aparèixer a l'Aeroport de Madrid envoltat de vuit guardaespatlles que van impedir que els reporters s'acostessin a Piqué i Clara. La situació ha despertat queixes en els reporters que han acabat demanant explicacions a  AENA, l'empresa que gestiona els aeroports. 

Clara Chía i Gerard Piqué, Antena 3
Clara Chía i Gerard Piqué, Antena 3

El programa Espejo Público de Susanna Griso ha demanat explicacions a la companyia "El programa se ha puesto en contacto con AENA para saber hasta qué punto tiene que cubrir este tipo de servicios a personas muy conocidas. La empresa se ha mostrado muy clara al respecto y ha querido desvincularse de lo ocurrido, alegando que esos trabajadores no eran de la compañía. Además, Piqué no habría solicitado esa protección. Los agentes allí presentes son empleados de la empresa Sureste y actuaron por iniciativa propia. AENA no les dio esa instrucción. AENA ha abierto una investigación para ver por qué actuaron de esa manera. Desde AENA no se facilita ese servicio. Saludos",

Gema López, en 'Espejo Público'.

Espejo público i la resposta d'AENA

"Lo que estamos viendo es la falta de profesionalidad que hay en el sector. Un sector que viene maltratado durante décadas porque no se ha profesionalizado. Aena se desvincula de la empresa de seguridad. La empresa de seguridad tendrá que dar todos los motivos de por qué ocho personas han salido de su puesto de trabajo para proteger a una persona que en teoría no lo ha pedido ni ha considerado que lo iba a necesitar", explicava un expert en seguretat consultat per Susanna Griso. Una altra patum d'Atresmedia, Alfons Arús, també ha estat crític amb aquesta imatge prepotent de Piqué i Clara envoltats de vuit empleats de seguretat de l'empresa que subcontracta AENA impedint que els paparazzi se'ls acostin.

Violentos guardaespaldas, Antena 3
Violentos guardaespaldas, Antena 3

Arús: "¿Pero cuál es el problema?Tendrán que normalizar alguna vez Piqué y Clara Chía que son una pareja como cualquier otra". Segons el líder dels matins, la parella ja no té el mateix interès per la premsa rosa i si ara han d'afrontar problemes amb la premsa de tribunals, per l'afer Rubiales no valen els mateixos clixès que contra la premsa del cor. Ara calria una resposta més formal, aturar-se i parlar de l'escàndol judicial de Rubiales i defensar el paper de l'empresa de Piqué en tot aquest afer. Però  amb l'excusa dels paparazzi rosa, algú va entendre que Piqué requeria vuit agents de seguretat que es van embolicar  a cops de colze amb la premsa.  La vida era més fàcil quan només interessava Shakira.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!