Espejo público té un problema: dedica moltes de les 5 hores diàries de programa a insultar independentistes però no n'entrevista mai cap. A Susanna Griso encara li queda alguna cosa de periodista i dies després de tenir Roger Torrent asseu al plató Ernest Maragall, alcaldable d'ERC per Barcelona. Però no li ha fet els honors de l'entrevista que obre el matinal d'Antena 3, Un café con Susana, sinó que l'ha relegat a la taula final. Maragall ha etzibat "Llevo esperando 2 horas a que me entrevisten".

ernest maragall antena 3

Antena 3

Griso tria amb qui fa cafès, majoritàriament amb Albert Rivera, que, curiosament, ha passat el mateix dia que Maragall pel programa. En lloc d'una conversa, a l'independentista li ha plantejat una emboscada. Tres coneguts ultres per escudar Griso: María Jamardo, (OK Diario), Graciano Palomo (El Confidencial) i Gonzalo Bans (Intereconomía). Maragall als 76 anys se'ls ha menjat a tots.

maragall maria antena 3

Antena 3

Griso: "¿Han llevado demasiado lejos con sus reivindicaciones?". Maragall: "No, es exactamente al contrario". Griso: "¿Se ve responsable del auge de Vox?. Maragall: "Llevamos 10 años de movilizaciones sin altercados y sufrimos la extrema derecha". Jamardo: "Los CDR son violentos, ayer no había CDR?. Palomo: "Conteste sí o no". Maragall: "Contestaré lo que me parezca". Palomo: "Va a enmendar la playa, perdón la plana, a los teóricos del internacionalismo. Usted ha faltado a la derecha llamándoles Los trillizos de Aznar". Maragall: "Eso no es faltar". 

maragall ant 3

Antena 3

Griso té tants pocs independentistes al programa que no sap com tractar-los i els aboca a les feres. Però aquest cop, el cristià ha devorat els lleons.