Arcadi Oliveras, economista i activista per la justícia social, ha concedit una entrevista al programa Més 3/24 de Xavier Graset. Als 76 anys i greument malalt, Oliveras va ser un oasi en la nit. Mentre Catalunya cremava de protestes per la presó de Pablo Hasel i al Camp Nou el Barça s'acomiadava d'Europa contra un equip de (més) multimilionaris, a un canal petit, el 3/24, una espurna d'esperança. Va triomfar d'audiència amb un esplèndid 10%, sumant la reemissió per TV3: unes 200 mil persones pendents de les paraules del savi.

arcadi oliveras TV3

arcadi oliveras TV3

arcadi oliveras equip Xavier Graset

Arcadi Oliveras i l'equip de Xavier Graset, TV3

TV3 va dignificar la seva condició de servei públic en aquesta epíleg televisiu d'Oliveras. Els espectadors no podien canviar de canal i es van meravellar a la xarxa:

oliveras graset tvb3

Graset a ca l'Arcadi Oliveras, TV3

Les paraules d'Arcadi Oliveras van ser un bàlsam entre tant sotrac. Graset després retia homenatge a Joan Margarit, mort als 82 anys.  El país es buida de referents i ningú n'ocupa l'espai. Potser perquè eren uns gegants.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat