Ibai Llanos és, sens dubte, el streamer més famós del país per excel·lència. Té 29 anys, és de Bilbao, però porta Barcelona al cor, on resideix des de la pandèmia. Es troba en el tercer lloc el rànquing de canals amb més seguidors de la plataforma de Twitch, diguem que la seva influència és massiva. La seva especialitat és idear i gestionar esdeveniments multitudinaris de tota mena, el soci de Gerard Piqué creava juntament amb el futbolista una la Kings League, una lliga creada per equip de streamers que ha traspassat fronteres. Ara, ja està ultimant els detalls per la quarta edició de La Velada de el Año, un combat de boxa entre influencers i tiktokers amb els espectacles dels millors artistes internacionals. I tot això des de la seva butaca mentre comenta i juga a videojocs. Senzillament increïble. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ibai (@ibaillanos)

El streamer té una vida generalment sedentària, però en trepitjar el peu fora de cosa, sempre té viu alguna aventura. Ibai Llanos tenia a la seva estreta agenda uns dies reservats pel seu públic llatinoamericà, el creador de La Velada del Año viatjava fins a Méxic, on l'havien convidat per assistir a la Gran Final de Clausura de 2024 entre els equips de futbol d'Amèrica i Cruz Azul a l'estadi Atzeca, una estada que se li ha complicat més del compte després de viure una experiència immersiva amb el picant. Ibai Llanos va voler tastar i assaborir tots els plats picants, fins a arribar a l'extrem d'haver-lo d'hospitalitzar. Literalment.

El youtuber alertava als seus seguidors del seu accident via Twitter i Instagram, deixant a tothom anorreat amb el seu accident: "Jodido en un hospital mexicano, me acaban de pinchar en el culo y no puedo ni sentarme. No vuelvo a tomar picante en mi puta vida, paradme si me veis haciéndolo" darrere del seu to de burla i humor, estava clar que Ibai s'havia passat de salsa xipotle, salsa jitomate, de chile i ranchera. Tenia deliri i ho va donar tot fins a l'hospital i haver de punxar-li al cul. "¿Con qué te han pinchado?" preguntava un usuari amb ganes de fer broma, sort que el streamer no perd l'humor: "no lo sé, me dice “te va a doler” y para cuando quería preguntar qué era esa mierda ya estaba dentro"  Ibai Llanos no perd el seu humor inclús estirat a la llitera d'un hospital, on publicava la següent imatge de la perspectiva.

Ibai Llanos hospital  / Instgram
Ibai Llanos a l'hospital de Mèxic després de menjar massa picant  / Instagram

"No tomo picante más en mi puta vida"  apuntava per segon cop. El de Bilbao ha sortit ben escarmentat de la perillosa gastronomia picant, i mira que ell és un aficionat de provar i tastar tota mena de receptes i curiositats alimentàries. Si més no, molts dels seus vídeos més populars són tastant i provant restaurants. De fet, aquest accident gastronòmic no ha estat l'única anècdota del streamer. Ibai Llanos també va confessar com el van fer fora d'un restaurant d'estrella Michelín per entrar amb pantaló curt. Però res comparable amb aquest ensurt monumental que li deu haver capgirat el viatge amunt i avall. 

Ara només li queda recuperar-se per estar a punt per a la seva cita al Santiago Bernabéu el pròxim 13 de juliol, entrades exhaurides i tot a punt per a la quarta edició de La Velada del Año 4.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!