El romanç de la temporada del safareig espanyol és la relació del torero Enrique Ponce, de 48 anys, casat i amb dues filles, amb la jove de 22 anys Ana Soria. Un idil·li que va començar com a un festeig d'Instagram, i ha acabat per trencar un matrimoni molt popular de les revistes del cor. Ponce ha estat abduït per un sorprenent esperit gairebé adolescent, exhibint el seu amor a vaixells, places de toros, publicacions de xarxes, etcètera. L'amor és així. Rejoveneix. Però en el cas d'aquest home, gran amic del exiliat Joan Carles, sembla patir una mena de síndrome de Benjamin Button, i s'està passant de frenada descomptant anys en el seu DNI. 

Enrique Ponce i Ana Soria EP

Enrique Ponce i Ana Soria EP

Enrique Ponce i Ana Soria postura impossible EP

Enrique Ponce i Ana Soria vaixell EP

Enrique Ponce Joan Carles toros GTRES

Enrique Ponce Joan Carles toros GTRES

L'Enrique s'ha guanyat el mal entès malnom de 'playboy', mentre es carrega un altre mite: el de ser un dels homes més elegants. Ara no passa de 'jovenet' ensalvatgit i marranet, després de veure'l en acció en una terrassa amb un grup d'amics. Una gravació dels paparazzis, emesa per Sálvame a T5, l'ha retratat gratant-se les seves parts íntimes amb alegria (per dins del pantaló) mentre parlava pel mòbil. Ves a saber si era la xicota la que hi havia a l'altra banda. Instants després, continua amb el xou furgant-se a l'oïda en busca d'algun tresor. Es veu que va haver-hi premi, i ja assegut a taula de nou, admira la troballa, la manipula i la llança a l'ecosistema sense problemes. Un 'gentleman' en tota regla. El plató i l'audiència, a punt de vomitar el berenar.

Clica a la imatge per veure les marranades de Ponce:

Kiko Hernández cara fàstic T5

Kiko Hernández cara fàstic T5

Enrique Ponce paquet 2 T5

Enrique Ponce gratant-se paquet T5

Enrique Ponce furga oïda T5

Enrique Ponce furga oïda 2 T5

Enrique Ponce furga oïda porqueria T5

Enrique Ponce gratant-se el paquet i furgant a l'oïda T5

Ana Soria nòvia Enrique Ponce ensurt plaça EP

Ana Soria nòvia Enrique Ponce ensurt plaça EP

Tots menys el cèlebre Kiko Jiménez, nòvio de Sofia Suescún i habitual de les prospeccions a orificis corporals, que el disculpava: "los hombres se rascan". Afortunadament, no tots ho fem així i, encara menys escampant residus orgànics quan i on no toca. Esperem, això sí, que Ponce hagi quedat alleujat de la picor. Si no, que vagi al metge. Per cert, Carmen Lomana: alguna cosa a dir?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat