Emma García farà 50 anys i és de les poques cares de Telecinco no operades i que mantenen una vida privada en aquest àmbit: privada. Mentre la majoria de presentadors i col·laboradors de la cadena es presten a revelar intimitats, la basca es limita a fer els seus dos programes de cap de setmana, Viva la vida abans i Fiesta ara, i tant li fa si la productora és Cuarzo o Unicorn. Ara que la mana Ana Rosa Quintana segueix fent el mateix programa. Les audiències són menors però a la cadena ja li va bé un espai en directe de tantes hores, de 4 a 9, per gastar menys. Emma és conscient que cal apujar el share i aquest divendres, per escalfar el cap de setmana, ha mostrat una part íntima desconeguda: la seva ama. Si per Sant Josep, Dia del Pare, Emma García plorava recordant el seu pare, mort l'any passat, ara mostra la seva mare, vídua, que és igual que ella:

Emma García y su madre Instagram
Emma García y su madre Instagram

Emma García, la nineta dels ulls de l'ex capo Vasile, és conscient que cal fer-se promoció i ho fa amb la seva mare: "Momentos que son vida. Gracias ama por tanto". Tenen el mateix somriure, la mateixa boca sortida, dentadura prominent i posat. Els testos s'assemblen a les olles. Emma García ja no té cap més familiar proper per mostrar. El seu marit ja és conegut pels paparazzi. García està enamorada del seu marit, Aitor Serna. Ambdós es coneixen des que tenen 16 anys i porten més de 20 anys casats. Emma García va utilitzar per acomiadar-se de l'estiu una romàntica dedicatòria al pare de la seva filla, Uxue, nascuda l'any 2006.

Una estampa de la presentadora i el seu marit Aitor, d'esquena a càmera, mentre naveguen pel mar a bord d'un enorme i luxós iot cap al tard. Li amaga la cara però els paparazzi són més ràpids i la tenen:

emma garcia y marido GTRES

Emma García i el seu marit, GTRES

La filla de la parella té 17 anys i encara és d'hora per mostrar-la a cara descoberta. EN Blau ja disposa d'imatges d'Uxue però no les podrà mostrar fins que la noia faci els divuit. Mentrestant la seva mare juga a mostrar la seva bellesa intuïda:

Segons confessa l'estrella de Telecinco "Soy madre y las madres somos pesadas. Cuando tienes una hija en la adolescencia ¿qué te voy a contar? Además, fíjate que escuché hablar en una ocasión a un psicólogo, porque decía ‘igual me estoy pasando’. Al final, aprendes a todo, y a ser madre, según va creciendo, cada día vas aprendiendo nuevas situaciones. Decía ‘una madre nunca tiene que ser una amiga’. Con eso, lo llevo mejor”. Prefereix que no li preguntin a la filla Uxue perquè "me va a dejar fatal. Yo soy comprensiva a veces, exigente otras y, sobre todo, muy sincera. Le hablo claro para que me cuente las cosas y que confíe en mí, igual que yo tengo que confiar en ella”. Emma, una rara avis a Telecinco.