Luis Enrique és l'home del moment. L'estrella de la millor selecció en el que va de Mundial de Qatar. Cap altre equip de futbol ha fet 7 gols en un partit de debut i cap altre no ha sabut jugar com els àngels. Luis Enrique és Deu. Però per als madridistes és un perillós culer, catalanista i antimadridista. El seu pecat? Haver deixat el Reial Madrid per jugar al Barça, haver entrenat el Barça guanyant lligues i champions i haver-se casat amb una catalana, Elena Cullell i tingut tres fills catalans, Sira, Lucho i la petita Xana, tristament desapareguda quan tenia 9 anys per un maleït càncer d'ossos. Luis Enrique va voler recordar-la en una de les seves sessions d'streaming, mostrant fotos durant un viatge familiar a Costa Rica, la selecció a qui va derrotar. I un periodista català molt famós, Emilio Pérez de Rozas, s'ha ensorrat en la misèria. El d'Esports d'El Periódico i tertulià de la COPE ha caigut en el discurs més repugnant dels anti-luisenriquistes, que ja són un munt. Ha utilitzat la seva filla morta. Àudio:

Emilio Pérez de Rozas Cope
Emilio Pérez de Rozas Cope

Emilio Pérez de Rozas ja és veterà, té 70 anys, i és especialment vomitiu que digui això de la nena morta: "El tema de su hija, los medios de comunicación españoles se portaron de manera exquisita. No sé si él lo ha agradecido en algún momento. La prensa nos comportamos de sombrerazo. Pero ahora en Twich sacó fotos de esta chica... Un momento, me dejáis terminar... A partir de que él hace eso ese tema ya es debatible. Este tema, como el seleccionador lo ha sacado, lo sacamos. Eso hace posible que todo se pueda hablar en las ruedas de prensa. A partir de ahora todo es posible en las conferencias de prensa. Nadie quería hablar de su hija pero él ha sacado el tema de su hija". Els companys de tertúlia la COPE s'amaguen de la vergonya, Juanma Castaño: "Emilio déjalo". No es pot caure més baix. bueno sí. Emilio Pérez de Rozas escriu sobre Xana ara a El Periódico de Prensa Ibérica:

Lis Enrique GTRES
Luis Enrique GTRES

Segons Emilio Pérez de Rozas ara pot anar a roda de premsa i preguntar al seleccionador sobre la seva filla morta. ¿A tomb de què? Perquè a Emilio li sembla pertinent. 70 anys, tota una vida fent esports per acabar així. L'odi a Luis Enrique està creant monstres. Pedrerol dient que si Espanya no guanya el Mundial Luis Enrique és un fracassat. Paco González vomitant fel perquè Espanya va de vermell per decisió de Luis Enrique, "que ya me caía mal de antes", i el seleccionador lloant TV3 o el català. Per això l'odien:

 Luis Enrique confessant que mirava la seva imitació a Crackòvia de TV3: "Me gustaba mucho ese programa, es humor catalán, inteligente", lloant els analistes de futbol de Catalunya Ràdio i fent que els espanyols aprenguin català: "No os enfadéis que es en catalàn pero así mejoráis vuestro catalán y es gente de futbol". Lucho viu a Gavà, tres fills catalans, la gran Sira és parella d'un davanter del Barça que va fer 2 gols amb la Selecció. Els madridistes destil·len odi. Els catalans adoren Luis Enrique. Un dels nostres. I un avís, això és un 10% del que li espera al proper seleccionador d'Espanya: Pep Guardiola.