Elsa Pataky és l'actriu que millor representa el somni australià. Marxar a viure a Oceania és la gran fantasia de molts i moltes: és llunyà, és paradisíac i tots els seus habitants semblen feliços i extremadament guapos. Tancat el forat de la capa d'ozó que els cruixia l'epidermis, sembla el destí idíl·lic. Allà passes de ser un ciutadà a convertir-te en un surfer. Els actors i actrius acostumen a tenir més accentuat el somni americà: Jordi Mollà, Antonio Banderas, Penélope Cruz, Paz Vega, Miguel Ángel Silvestre, Assumpta Serna... La llista és llarga. Elsa Pataky és l'única que ha complert allò que sempre deia el presentador Jordi González: marxar a viure a Sidney. Austràlia. Elsa Pataky ha fet el camí més curt: enamorar-se d'una estrella australiana del cinema, Chris Hemsworth. Win win, estar casada amb Thor i viure sempre com si fossis al paradís.

Elsa Pataky Chris Hemsworth hijos GTRES
Elsa Pataky, Chris Hemsworth i dos dels tres fills, GTRES

La Pataky ha tingut tres fills amb Memsworth, els bessons Sasha i Tristan i la gran, India de 9 i 10 anys. Tots semblen Mowgly a El llibre de la selva, guapos i salvatges fins a dir prou. La pregunta és on vas de vacances quan casa teva ja és al paradís. Doncs a un altre paradís, en el seu cas Bali. La Pataky ha passat de coincidir amb actors que ara són joguines trencades des del final d'Al salir de clase, la sèrie adolescent de Telecinco, a penjar fotos amb un bikini de tanga vermell que s'esgotarà a les botigues. La felicitat és això. Foto, amb la mà al cul, i Vídeo:

Elsa Pataky bikini a Bali, Instagram
Elsa Pataky en bikini a Bali, Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsa Pataky (@elsapataky)

Elsa Pataky escriu als seus 5,4 milions de followers: "Alguns records del nostre viatge a Bali. Molt divertit. Som-hi nois, tornem-hi aviat. Gràcies a la marca de bikinis". És evident que la marca sap el que es fa. Pataky ven el que promociona. Amb 46 anys, després de dos embarassos, tres fills i una impecable operació de cirurgia estètica, Elsa Pataky és l'actriu més fotogènica d'Espanya. I l'única a qui la cirurgia facial li han fet bé, sense excessos, canviant-la a millor. La Pataky és l'excepció. No us toqueu la cara.

Elsa Pataky GTRES
Elsa Pataky GTRES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsa Pataky (@elsapataky)

Elsa Pataky té el nas més ben operat d'Espanya

El retoc estètic més gran a què s'hagi sotmès i li hagi provocat un gran canvi físic és una rinoplàstia. Elsa Pataky tenia en la seva joventut el nas de tucà i ara el té totalment llis i més petit. Però també s'ha realitzat una liposucció de galtes, ressaltat els pòmuls, delineat i augmentat els llavis, blanquejat les dents, s'ha fet una mamoplàstia d'augment i lipoescultura a cames i natges per evitar en la mesura possible la cel·lulitis. A les fotos és evident que el seu antic nas, amb molta personalitat, l'ha abandonat. Així era fa 26 anys, l'any 1997 quan debutava a Al salir de clase. Tenia 20 anys i nas:

elsa pataky antes
Elsa Pataky a Al salir de clase, 1997 Telecinco

El bikini vermell de la Pataky que s'exhaurirà és de la marca FAE i val 60,95 euros

bikini FAE. 60,95 euros
bikini FAE. 60,95 euros
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FAE® (@fae)