El youtuber més famós d'Espanya, ElRubius, ha aconseguit amb la seva darrera publicació a les xarxes, que tots els seus fans es posin les mans al cap. Perplexitat i incredulitat amb el seu darrer canvi de look, fruit d'una aposta perduda. Ibai Llanos, un altre youtuber, organitzava la tercera edició del Grand Prix Ibainéfico, en que s'aplegaven jugadors de videojocs de tot arreu i que tenia un objectiu: aconseguir superar els 80.000 euros en donacions per accions solidàries. N'han aconseguit més de 100.000. Una xifra a destacar que li ha costat, això sí, que el popular ElRubius hagi hagut de pagar gustosament una penyora.

elrubius2

@elrubiuswtf

ElRubius va assegurar que si la xifra arribava als 80.000 euros, no es raparia els cabells al zero, com li demanava (i va fer) Llanos, sinó que es tenyiria de color groc. Cosa que ha fet, no sense lamentar que "he cometido un error":

Tot i que amb els cabells ros pollito, ElRubius fa més honor al seu sobrenom, veure algú com ell, que porta tants anys sent el més seguit a YouTube amb la seva característica cabellera fosca, ha deixat fora de lloc els seus milions de seguidors i ha desfermat els memes:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat