Quart presentador que veurem els catalans a les TV públiques que paguem pel format El foraster. Després de l'èxit de Quim Masferrer, TVE ha intentat repetir l'èxit amb la mateixa productora, Brutal Media, que ha comprat els drets del programa danès. I a Espanya encara busquen el seu Quim Masferrer. Després del fallit Pablo Chiapella la segona temporada l'ha gravat un altre còmic català, Edu Soto, però tampoc repetirà pels nous capítols, que ja tenen la quarta cara.

foraster cava 2 tv3

TV3

el paisano

edu soto TVE

eva hache TVE

TVE

L'actriu còmica Eva Hache torna a la TV un cop ha abandonat el jurat de Got talent. La que va ser primera presentadora de talk show a Espanya ara agafa el relleu de tres homes i amb una camisa de quadres i un micro d'escuma groga recorre Espanya per visitar pobles petits. La tercera temporada a TVE es dirà La paisana.

eva hache 2 TVE

TVE

Queda el dubte si Eva Hache visitarà alguna població catalana, cosa que el seu predecessor no va fer. De moment la veiem entre focs. Que no la comparin amb Masferer, no sigui que es cremi.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat